Autor: mi
Datum objave: 02.12.2019


Le Banner protiv ruskog luđaka Datsika

Jerome Le Banner u svojoj sljedećoj borbi u ringu će se naći s Viacheslavom Datsikom.

Borba će se održati na finalnoj večeri Tatneft kupa 15. prosinca u Kazanu.

42-godišnji Datsik ima MMA skor 5-8. U debiju 1999. nokautirao je Andreja Arlovskog. U travnju ove godine odradio je prvu borbu od 2006. i izgubio diskvalifikacijom od Artema Tarasova. U meču je imao 150 kilograma, a njegov protivnik 80.




Nakon što je početkom novog milenija izgubio šest mečeva zaredom Datsik se posvetio i kick boksu. Nakon posljednje MMA borbe 2006. nestao je iz javnosti i pojavile su se glasine da je poginuo u željezničkoj nesreći. Te su se glasine pokazale netočnima kada je u ožujku 2007. uhićen zbog sudjelovanja u nizu pljački trgovina s mobitelima u Sankt Peterburgu.

Datsik je imao izrazite antisemitske i antikršćanske stavove pritom tvrdeći da je on Crveni Tarzan i sin slavenskog boga Peruna. Uz slavljenje slavenskog paganizma tvrdio je da je Isus Krist Mosadov agent. Liječnici su zaključili da boluje od shizofrenije i umjesto u zatvoru završio je u psihijatrijskoj ustanovi iz koje je pobjegao 2010. pokidavši, navodno rukama, žičanu ogradu. 

Ilegalno je prešao u Norvešku i susreo se s norveškim novinarima noseći nacističke simbole. Njima je rekao da 'nije nacionalist, već rasist'. Pojavio se u imigracijskom uredu u Oslu, predao napunjeno oružje, proglasio se 'bijelim ratnikom' i zatražio politički azil. Prebačen je u norveški zatvor, a Datsikovi odvjetnici tvrdili su da su ruske vlasti falsificirale psihijatrijsku dijagnozu i da je mučen u zatvoru. Tvrdili su da su mu stavljali elektrode na genitalije i da je proveo osam mjeseci u čeličnom kavezu gol i zavezanih ruku. Zbog izolacije, dvaput je pokušao samoubojstvo u norveškom zatvoru, ali je ponovno vraćen u samicu nakon što je izvikivao rasističke uvrede. 

Proveo je četiri tjedna u samici iako je sud odredio samo tjedan dana. Norveška policija za to je okrivila probleme s kapacitetom. Potom je zatražio od suda da mu izrekne makismalnu kaznu jer bi mu to pomoglo da živi zdravijim životom i da je on 'presirov za čovječanstvo'.

U ožujku 2011. deportiran je u zatvor u Rusiji. Tek što je pušten iz zatvora 2016. završio je u pritvoru.

Izveo je prepad na bordel u St. Peterburgu i napao prostitutke.

Izašao je iz prijateljevog kombija, zaurlao i počeo stvarati kaos.

Datsik je uletio u bordel, smješten u velikom stanu i počeo proces 'pročišćenja'. Dok je urlao prostote skupio je djevojke iz svake sobe, vukući neke za kosu. Neke su i izudarane, dok su svodnici također dobili batine i prijetio im je smrću.

"Jebene kurve. Zarazile su HIV-om posljednje bijelce naše nacije. Cijela zemlja će vas gledati. Što se tiče svodnika, njima ćemo zavrnuti vratom. Rusi! Ako znate gdje je javna kuća zovite policiju i recite im da ih privede" vikao je u kameru mobitela svog prijatelja.

Potom im je naredio da se skinu i izbacio 11 djevojaka na ulicu i natjerao ih da hodaju.
Policija ga je uhitila nakon drugog napada  Kada  su pokušali izvesti prepad svladalo ih je osiguranje.

46-godišnjem Le Banneru ovo će biti čak četvrta borba ove godine. U prethodne tri je nokautirao Jaira Kusunokija, Adnana Alića i Juna Soo Lima.


815
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Jerome Le Banner
Najpopularnije
Najnovije