Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


Leea Ajduk i Toni Šegedin, najuspješniji s «9.Jastreb open-a»

Kadetkinje i kadeti taekwondo kluba Fortece iz Korčule 4.studenog 2007. (nedjelja), nastupili su na tradicionalnom taekwondo turniru «9. Jastreb open». Natjecanje je održano u Zagrebu, točnije u Domu odbojke «Bojan Stranić», Jarunska cesta 5.

Ove godine turnir je osim natjecateljskog imao i humanitarni karakter. Naime isti je bio posvećen jedinom preživjelom kornatskom gasitelju Frani Lučiću.

Prema dostupnim informacijama Jastreb open je najveće međunarodno taekwondo natjecanje za djecu u Hrvatskoj, na kojem je ove godine bilo prijavljeno 364 natjecatelja iz 39 klubova i 4 države.

Mladi borci Fortece nastupili su s 6(šest) natjecatelja /većinom početnici/. Kući su se s zlatnim medaljama vratili: - 24kg. Leea Ajduk i -41kg. Toni Šegedin. Vrijedi za napomenuti, kako je ovo treći turnir za redom gdje Toni Šegedin osvaja prva mjesta, odnosno zlatna odličja.

Svim natjecateljima Fortece, bila je velika čast nastupiti na ovom turniru, prije svega zbog toga što je imao humanitarni karakter, izjavio je trener kluba Ante Šegedina.

3210
Kategorije: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije