Autor: Admin
Datum objave: 22.03.2012
Komentari:
0,00


LENNOX LEWIS O KLITSCHKOVIM PROTIVNICIMA

Meni bi bili sparing partneri

Bivši svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji Britanac Lennox Lewis ocijenio je da je svjetski boks u dubokoj krizi zbog nedostatka kvalitetnih boraca.

 

Lewis je osvajao svjetski naslov u teškoj kategoriji prema WBC, WBA i IBF verzijama, a prema njegovom mišljenju dio krivice za loše stanje ovog sporta leži i u dominaciji braće Klitschko.

 

 

 

"Trenutno bi ju prije mogli zvati mrtva kategorija, nego teška. Ne znam da li se radi o lošem odabiru ili jednostavno nedostatku kvalitetnih rivala, ali braća Klitschko svoje protivnike u ringu lupaju kao vreće. Većina njihovih izazivača sa mnom ne bi mogla niti sparirati", kritizirao je 46-godišnji Lewis.

3709
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Lennox Lewis
Komentari
# 8 Dana 06.02.2016 - 18:52 LjubicaNeumeistet ... je rekao/la:
Lenox Luis je kralj nad kraljevima sa kojim velikanima je boksovao braca Klickov nemoze pohvaliti.Najatraktivniji stil i najrazorniji udarac ,tehnicar,veliko srce kao stena zna da trpi udarce i provokacije to jeMrLenoxLuis.Klickov bi kao i predhodnici bio na kraju porazen da se nastavila borba jerLenox ga je u 5 i6 rundi dobro uzdrmao tako da bi do kraja Klickov pao od Lenoxove mentalne i fizicke snage.
 
# 7 Dana 28.03.2012 - 20:42 lennox lewis ... je rekao/la:
ko da se vrati nick,sta ti lupas,lennox lewis ima 47 godina,ne boksa profesionalno vec 9 godina,a ako ne znas u svom zadnijem mecu je pobijedio vitalija klitschka,kad mu je zatvorio oba oka.to da poredis bracu kltschko sa lennoxom lewisom je smijesno,njih dvojica su najdosadnija prvaka u teskoj kategoriji zadnjih 50 godina.a za svoje rasisticke izjave nadji drugi forum,koji se zove white power.
 
# 6 Dana 28.03.2012 - 02:51 Nick ... je rekao/la:
A Luis je postao to sto je zato sto je bio naj pokvaraniji bokser u to vrije...Mislim da ovo nije fer sto on prica ako bi mu bili sparing partneri sto se fino ne vrati i pokaze sta zna mislim da bi se odmah posle meca sa Valdimirom Klickom povukao i vise nebi pricao ovakve stvari...Znate britanci su pokvaren narod a jos pogotovo ako su crnci...Mozda su dominirali u biksu ranije ali sad je vrijeme brace Klicko i dobro je sto je tako oni su legende...
 
# 5 Dana 26.03.2012 - 00:51 Wanderlei ... je rekao/la:
Lennox Lewis je legenda boksa,stvarno je odlicno boksao,pametno a ubojito,odlican tehnicar a i udarac i izuzetno snazan,dugih ekstremiteta.Braca Klicko su dobri tehnicari da ne kazem odlicni,takodjer visoki i snazni,ali boksaju dosadno,idu na sigurno a i nemaju konkurencije bas,biraju protivnike da napumpaju skor..U doba Tysona,Hollyfilda,Riddick Bowiea i jos nekoliko boksaca teskasa pa i naseg Mavrovica,nebi bas dobro prolazili iako je Vitalij s Lennoxom pruzio jako dobar mec,kolko se sjecam al je izgubio i zbog krvarenja!To je bilo davno,danas oni mlate pare i uzivaju u slavi iako nisu dokazali da mogu prave boksace dobit,najbolje,a ovi danas su vecina smijesni teskasi.Ali moramo reci ponovno da su odlicni tehnicari i pametni boksaci,znaju kad i gdje mogu dominirat!Steta za boks i fanove,dosadni mecevi!
 
# 4 Dana 25.03.2012 - 15:57 lennox lewis ... je rekao/la:
ti sa nadimkov jakov,leenox lewis je za bracu klitschko izmislio boks,borio se je sa pravim borcima,a ne ko braca klitschko sa takvim jadnicima,koji u vrijeme lennoxa mu ne bi mogli drzati vrecu da se ne mice,dok je udara.
 
# 3 Dana 25.03.2012 - 12:27 Beli ... je rekao/la:
Braća Kličko su sramota za boks.
 
# 2 Dana 24.03.2012 - 23:15 jakov ... je rekao/la:
nismo ni od njegova boksa padali u ekstazu
 
# 1 Dana 23.03.2012 - 09:40 darko vrataric ... je rekao/la:
Mnogi danasnji teskasi nebi imali niti sansu da L.Lewisu budu sparing partneri !
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije