Autor: mi
Datum objave: 16.07.2015


Lennox Lewis: WWE mi je ponudio 5 milijuna funti za meč s Lesnarom

U nedavnom intervjuu za TSN Off The Record Lennox Lewis potvrdio je dugogodišnju glasinu da je odbio multimilijunsku ponudu za kečerski meč s Brockom Lesnarom.

Bivši neosporni svjetski prvak u teškoj kategoriji rekao je da mu je vlasnik World Wrestling Entertainmenta Vince McMahon 2002. ponudio 5 milijuna funti (7.8 milijuna dolara) da se okuša kao profesionalni hrvač s Lesnarom koji je te godine osvojio svoj prvi WWE naslov pobjedivši Rocka.

Lewis je skoro pristao, ali je prekinuo pregovore nakon što je McMahon tražio od njega da nastupi u boksačkim rukavicama, dok Lesnar ne bi nosio nikakve rukavice. Meč bi bio isplaniran, ali boksač nije želio risirati da Lesnar bude u mogućnosti raditi stvari suprotne dogovoru, kao što se dogodilo u slučaju Muhammada Alija i Antonija Inokija.


"Da, ponudili su mi oko pet milijuna funti da hrvam s Brockom Lesnarom. Vrlo ozbiljno sam razmišljao o ponudi dok nisu rekli da on neće nositi rukavice, a da ih ja moram imati" izjavio je Lewis.

Legendarni boksač te 2002. nokautirao je Mikea Tysona, a umirovio se godinu poslije nakon pobjede nad Vitalijem Kličkom.




foto: Al Bello
993
Kategorije: Boks
Tagovi: Brock Lesnar, Lennox Lewis
Najpopularnije
Najnovije