Autor: Admin
Datum objave: 03.12.2012
Komentari:
4,33


LENTA SLAVKA KOLETIĆA

Priznanje najboljem hrvaču I HHL 2012

Liga odbor I. HHL 2012 i Hrvački športski klub GAVRILOVIĆ  u želji dodatne animacije uspješnosti hrvača pojedinaca zajednički su donijeli odluku o ustanovljenju priznanja najboljem – najuspješnijem hrvaču LIGE.

 

Priznanje nosi naziv: LENTA „SLAVKA KOLETIĆA“, poznatog hrvača iz Petrinje koji je preminuo 10. kolovoza 2010. godine i sastoji se od počasne lente i novčane nagrade.

 

Dobitnik nagrade ustanovljuje se statističkim praćenjem uspješnosti hrvača pojedinaca u nastupima tijekom Lige.  U  završnom dijelu I. HHL 2012 nastupilo je 12 klubova sa ukupno 110 hrvača. Najviše hrvača izvela je LIKA (ukupno 15), potom SESVETE (ukupno 13), pa VINDIJA, ISTARSKI BORAC i PIK VRBOVEC (10 hrvača) i td.

 

U najuži krug kandidata  za nagradu  ušlo je četvero hrvača koji su izborili pobjedu u svih šest kola Lige: (1) Božo Starčević –GOSPIĆ,  (2) Boris Baniček – GAVRILOVIĆ, (3) Marko Koščević – GOSPIĆ  i  (4) Hrvoje Šavuk – SESVETE.

 

 

Najuspješniji, sa četri pobjede (penalizacijom 5:0) i dvije pobjede po bodovima je BOŽO STARČEVIĆ; B. Baniček je imao tri pobjede a M. Koščević i H. Šavuk po dvije pobjede sa penalizacijom 5:0.

 

Kao što je već ranije objavljeno, dodjela priznanja biti će tradicionalno na Božićnom turniru, koji se ove godine održava 15.12. u Zagrebu, u ŠSD "Pešćenica".

1862
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije