Autor: mi
Datum objave: 19.08.2015


Lesnar: UFC i WWE su isti, samo je McMahon bolji promotor od Dane Whitea

Nedavni komentari predsjednika UFC-a Dane Whitea da je pro wrestling namješteno sranje nije najbolje legla nekim ljudima.

Jedan od njih je i Brock Lesnar, jedna od najvećih zvijezda u povijesti UFC-a i WWE-a.




U razgovoru za ESPN bivši UFC-ov prvak u teškoj kategoriji osvrnuo se na Whiteovu primjedbu. Lesnar smatra da su sličnosti UFC-a i World Wrestling Entertainmenta jako velike.

"Poslovni model je isti. Identičan. I mislim da je Vince McMahon bolji u njemu od Dane i to bi moglo iritirati  Danu."

Lesnar je nastupao za obje promocije i smatra da WWE i UFC rade  u biti iste stvari samo drugim sredstvima. WWE je očigledno dogovorena i koreografirana zabava, dok se u MMA-u radi o pravim borbama.


"U njegovu obranu, Dana vjerojatno promovira borbe. Ali to je ista stvar. On pokušava prodati pay-per-viewove. Želi prodati velike borbe. U istom su položaju."

"Dana, naravno da je namješteno. Svi to znaju. Promoviraš istu stvar kao i mi. Dana White promovira borbe. Mi promoviramo borbe. Samo u našem slučaju, naše borbe su dugovječnije."

"To je namještena arena. Svi to znaju i ako ne možete okrenuti na WWE ponedjeljkom i pronaći nešto što će vas zabaviti onda nešto nije u redu s vama."

Lesnar vjeruje da je McMahon bolji u svom poslu od Whitea.

"Vince je pionir svega ovoga. On se ovim bavi cijeli svoj život. I vraški je dobar u tome."

38-godišnji Lesnar početkom tisućljeća bio je ogromna kečerska zvijezda. Zatim je osvojio UFC-ov naslov u svojoj tek četvrtoj borbi. Prošle zime bio je u pregovorima za povratak u UFC, ali se ipak odlučio ostati u profesionalnom hrvanju.


891
Kategorije: MMA
Tagovi: Dana White, Brock Lesnar, Pro wrestling
Najpopularnije
Najnovije