Autor: mi
Datum objave: 27.02.2019


Lewis: Nadam se da će sve proći dobro protiv Dos Santosa i da ću se brzo vratiti u borbi protiv Miočića

U prvom meču nakon poraza od Daniela Cormiera u borbi za pojas prvaka u teškoj kategoriji, Derrick Lewis 9. ožujka borit će se s Juniorom Dos Santosom.

35-godišnji Brazilac trenutno je u nizu od dvije pobjede. Nakon poraza nokautom u revanšu do Stipe Miočića u svibnju 2017., prošle godine se borio dva puta. Pobijedio je jednoglasnom odlukom Bugarina Blagoya Ivanova, te je u prosincu tehničkim nokautom svladao Taija Tuivasu.


Lewis koji je prošlog ljeta pobijedio Francisa Ngannoua prije njegovog ponovnog uspona, kaže da će mu JDS biti među lakšim protivnicima.

"On je vjerojatno najslabiji od svih tipova s kojima sam se borio prije. Vjerojatno bi bio peti ili šesti po redu. Mislim da on nije najjači protivnik s kojim ću se sresti tako da ćemo vidjeti 9. ožujka."


34-godišnji Lewis kaže da je u meč s Cormierom ušao nedovoljno pripremljen i da više neće prihvaćati borbe na kratki rok. Zbog toga je odbio i ponuđeni meč sa Stipom Miočićem.


"Morate ostati spremni 24-7. Mogu vas pozvati svaki tren. Ponudili su mi Stipu, ali sam rekao da imam premalo vremena. Borio sam se s DC-em u studenom i htjeli su da se ponovno borim s Miočićem u siječnju. Pomislio sam: Dovraga. Ovo su sve vrhunski momci i potreban mi je mali odmor. Moje tijelo i moj um nisu bili potpuno spremni za to."


Lewis se nada da će mu ponovno ponuditi borbu s Miočićem.

"Nadam se da će sve proći dobro protiv JDS-a i da ću se brzo vratiti u borbi protiv Stipe. Iako nije zaista bitno tko će mi biti idući protivnik. Nakon Stipe ponovno ću se boriti s Francisom i to će biti bolja borba od prve."


Lewis je pobijedio Ngannoua jednoglansom odlukom sudaca u surpnju prošle godine u jednom od najgorih mečeva u povijesti UFC-a.







Foto: MMA Junkie

714
Kategorije: MMA
Tagovi: Junior Dos Santos, Stipe Miočić, Derrick Lewis
Najpopularnije
Najnovije