Autor: mi
Datum objave: 11.04.2019


Lomachenko: Kad stupim u ring onda sam na svome. Ulazim u svoju kuću, opustim se i uživam u borbi

Vasyl Lomachenko (12-1, 9 KO) u Los Angelesu u noći s petka na subote brani WBA i WBO naslove u lakoj kategoriji.

31-godišnji Ukrajinac u drugoj obrani naslova na težini od 61.2 kilograma bori se protiv obveznog izazivača WBA federacije Anthonyja Crolle (34-6-3, 13 KO). Po nekim kladionicama Crolla je autsajder u omjeru 100-1 i u principu nitko ne vjeruje u mogućnost iznenađenja.

"Očekujem dobru i zabavnu borbu. Želim se zabaviti tijekom borbe. Uživao sam u svim svojim dosadašnjim borbama. Prije borbe ste malo nervozni, ali kad stupite u ring onda ste na svome. Ulazite u svoju kuću, opustite se i uživate u borbi. Pokazat ću se u najboljem stilu i pružiti fanovima veliki šou. Uzbuđen sam što ću se boriti u Staples Centeru. Fanovi u Los Angelesu su posebni i cijene moj boksački stil" izjavio je Lomachenko.


Svjetski prvak u tri težinske kategorije priželjkuje borbu s četverostrukim svjetskim prvakom . Amerikanac je sredinom ožujka doživio prvi poraz u karijeri kada se podigao u velter i izazvao IBF-ovog prvaka Errola Spencea, no unatoč tome to nije ubilo zanimanje za borbu s dvostrukim olimpijskim pobjednikom. Garcia i dalje drži WBC-ov pojas u lakoj kategoriji.


"I dalje želim tu borbu, 100 posto, ali to ovisi o Mikeyu. Može li izgubiti težinu? Ne znam. Ali, ako se može spustiti na 61.2 kilograma želim se boriti."

"Moj cilj je ujediniti sve naslove. Bilo s IBF-ovim prvakom Richardom Commeyem krajem godine ili s bilo kojim drugim prvakom. Želim i IBF-ov i WBC-ov pojas. Želim ostati upamćen kao jedan od velikih prvaka."


513
Kategorije: Boks
Tagovi: Vasyl Lomachenko, Mikey Garcia
Najpopularnije
Najnovije