Autor: mi
Datum objave: 18.01.2018


Lomachenkov menadžer: Pacquiao je starac, pobjeda protiv njega ne donosi ništa

Menadžer Vasyla Lomachenka, Egis Klimas, demantira tvrdnje Mannyja Pacquiaoa.

Filipinac je izjavio da je u pregovorima za meč s WBO prvakom u superperolakoj kategoriji.


"U tijeku su pregovori s brojem 1 na pound-for-pound ljestvici, a to je Lomachenko" izjavio je za televiziju ABS-CBN. "Razgovara se o težini, odnosno njenom spuštanju".


Razlika u težini u ovom trenutku je velika. Pacquiao se bori u velteru (66.7 kg), dok je Ukrajinac svjetski prvak u kategoriji do 59 kg.

Dvije strane imaju zajedničkog promotora Boba Aruma, ali Klimas je izjavio da nisu u pregovorima i da bi malo toga dobili pobjedom nad 39-godišnjim boksačem koji je osvajao naslove svjetskog prvaka u osam težinskih kategorija.

"Ne, ne borimo se s Pacquiaom. Manny Pacquiao proziva Lomachenka koji je tri težinske kategorije ispod njega. Pacquiao je na 66.7 kilograma, a izaziva Loamchenka koji je na 59. To je ludost".

"On je starac i Lomachenku pobjeda ne donosi ništa. Kad bi i došlo do borbe svi bi rekli da je Lomachenko prebio starog čovjeka i prisilio ga da se spusti u težini. Da i pobijedi Pacquiaoa rekli bi da je pobijedio starca koji je praktično u mirovini. Želimo se boriti s aktivnim prvacima koji dominiraju svojim kategorijama."


"Mi imamo svoju agendu i svoj put i tim putem idemo. Ima puno prvaka i dobrih boraca između 59 i 61.2 kilograma. Tamo mi idemo. Zašto Pacquiao nije izazvao Terencea Crawforda? Crawford dolazi u njegovu kategoriju. Zašto nije izazvao Mikeya Garciju koji je na 63.5?"





Foto: Forbes

718
Kategorije: Boks
Tagovi: Manny Pacquiao, Vasyl Lomachenko
Najpopularnije
Najnovije