Autor: Admin
Datum objave: 08.10.2011
Komentari:
0,00


LOVRE BREČIĆ PRVAK EUROPE

Josip Tenjer Brončani

Lovre Brečić je nagradio cijelu reprezentaciju koja već danima snažno bodri sve naše predstavnike na ovom Europskom prvenstvu osvajanjem zlatne medalje.

 

 U prvom kolu Lovre je sa prekidom pri rezultatu 20:1 (12 bodova razlike) potpuno deklasirao Armenca Levona Madatyana. U drugom kolu protiv Lovre nije mogao ni Bjelorus Dzianis Varava, borba je prekinuta nakon rezultata 14:2 (12 bodova razlike). U polufinalnoj borbi pobijedio je Turčina Erdema Refika Koca 9:7. U finalnoj borbi je Lovre ponesen jakim bodrenjem ostatka hrvatske reprezentacije sa tribina pobijedio Moldavca Vadima Dimitrova 12:10 i postao prvak Europe. Nakon srebrne medalje sa Europskog kadetskog prvenstva 2009. ovo je vrlo uspješan nastavak Lovrine sportske karijere.

 

Josip Tenjer je osvojio svoju prvu brončanu europsku medalju. U kategoriji do 45 kg u prvom kolu je lako svladao predstavnika domaćina Theodorosa Georgioua rezultatom 8:1, u drugom kolu je zaustavljen i Turčin Muslum Tazegul, brat svjetski poznatog turskog borca Serveta, rezultatom 6:5. U polufinalnoj borbi od Josipa je bolji bio Nijemac Ahmed Hasan Koca rezultatom 9:8.

 

 Od ostalih naših predstavnika nastupila je Dora Horvat u kategoriji do 46 kg koja je u prvom kolu zaustavljena od Grkinje Nefeli Pappae zlatnim bodom.

 Adrian Vraneša do 51 kg zaustavljen je također u prvom kolu od predstavnika Mađarske rezultatom 9:8.

2608
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo, HTS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije