Autor: Admin
Datum objave: 09.10.2011
Komentari:
3,00


LUCIJA MLAĐENOVIĆ SREBRNA NA EURU

Ana Pavlović brončana

Predzadnji dan Europskog juniorskog prvenstva hrvatski predstavnici nastavljaju sa žetvom medalja. Lucija Mlađenović je u kategoriji do 44 kg osvojila SREBRNU MEDALJU. Njezin put do postolja počeo je u prvom kolu prekidom nakon rezultata 16:4 (12 bodova razlike) ostavila iza sebe predstavnicu Italije Robertu Salsedo. U drugom kolu bila je bolja od Francuskinje Sarah Adidou rezultatom 17:14. Polufinalnu borbu sa Britankom Beth Worthington Lucija je još jednom okončala prekidom pri rezultatu 17:4. U finalnoj borbi nažalost bolja od Lucije bila je Ukrajinka Iryna Romoldanova 12:4.

 

Ana Pavlović je osvojila brončanu medalju u kategoriji do 49 kg. U prvom kolu prekidom pri rezultatu 13:1 prošla je Dankinju Jijan Sealove Dervishi. U drugom kolu pobijedila je Poljakinju Magdalenu Obrebsku 10:7. U polufinalnoj borbi Ana je izgubila od Ruskinje Anastasie Pankine 10:3.

 

 Juniori su trećeg dana imali manje uspješan dan, ali pokazali su izuzetnu srčanost na tatamiju i njihov rezultat dijelom je zasluga vrlo upitnog stanja elektroničke zaštitne opreme zbog čega su brojne reprezentacije pokazale izuzetno nezadovoljstvo konačnim dvojbenim rezultatima.

 

 Deni Andrun Razić je u kategoriji do 59 kg u prvom kolu pobijedio Španjolca Daria Correa Gonzalesa 6:3. U drugom kolu zaustavljen je od predstavnika Srbije 15:4. Mario Maletić je u kategoriji do 68 kg u prvom kolu izgubio od Rusa Philippa Belova 20:6.

 

 Zadnjeg dana Europskog prvenstva nastupit će Antonieta Čovo, Rea Budić, Iva Radoš, Filip Majcen i Luka Boban.

 

2231
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije