Autor: Admin
Datum objave: 13.06.2013
Komentari:
0,00


LUCIJA ZANINOVIĆ NAKON ŠVICARSKE

Forma ide u pravom smjeru

Lucija Zaninović je nakon tri zlatna odličja u posljednjih mjesec dana dala izjavu za medije...

 

U Austriji je nastupilo ukupno 1200 natjecatelja, a Lucija je u kategoriji do 49 kilograma upisala četiri pobjede s ukupnom bodovnom razlikom 46:17. Na putu do zlata svladala je Maddalenu Tortorellu, Joy Ekhator, Ivanu Cujić te Nataschu Mitrovits.

 

Na jakom turniru u Švicarskoj, vjerojatno kvalitetom najjačem turniru ove sezone hrvatska ženska reprezentacija osvojila je tri odličja i ekipno prvo mjesto među seniorkama u konkurenciji 52 države među kojima i brojne taekwondo velesile, Francuska, Kina, Tajvan, Velika Britanija, USA...

 

 

U Švicarskoj je nastupila i kompletna reprezentacija Hrvatske koju uskoro očekuje nastup na svjetskom prvenstvu u Meksiku i u takvoj konkurenciji do odličja su stigle tek tri Hrvatice, brončane Martina Zubčić i Marina Sumić te još jednom zlatna Lucija Zaninović. U prvom kolu splićanka je bila slobodna da bi potom upisala četiri pobjede uz razliku poena 31:12.

 

 

"Sretna sam i zadovoljna što sam se vratila na pravi način nakon nekoliko mjeseci pauze. Sve ono što smo vježbali i radili pokazalo se uspješnim", rekla je Zaninović. "Moja forma ide u pravom smjeru, to rezultati pokazuju. Dat ću sve od sebe da se to nastavi. Nadam se da ću za SP dočekati u sjajnoj formi", dodala je.

 

Podsjećamo, Hrvatska taekwondo reprezentacija za 20-ak dana putuje u Meksiko na završne pripreme za svjetsko prvenstvo koje se krajem srpnja održava također u Meksiku.

1416
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Komentari
# 2 Dana 24.10.2015 - 13:33 Amk ... je rekao/la:
Dec30 The very root of your writing whsilt sounding agreeable in the beginning, did not sit perfectly with me personally after some time. Somewhere throughout the sentences you actually managed to make me a believer unfortunately only for a while. I nevertheless have got a problem with your jumps in logic and you would do nicely to fill in those breaks. When you actually can accomplish that, I could definitely be impressed.
 
# 1 Dana 14.10.2015 - 05:50 David ... je rekao/la:
Dec25 Thanks a lot for giving eroyvene such a splendid opportunity to read in detail from here. It is often so useful and packed with a lot of fun for me and my office colleagues to search your web site at the least thrice in a week to find out the latest items you will have. And indeed, I'm just actually pleased with your perfect concepts you give. Some 1 points on this page are surely the most effective we've ever had.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije