Autor: mi
Datum objave: 27.10.2016


Luka Tomić, Ante Verunica, Luka Šimić i Jure Drlje uz Deskaja u finalu WAKO europskog prvenstva

U Mariboru su u tijeku polufinala WAKO europskog prvenstva u kickboxingu.

Već smo izvijestili o sjajnom uspjehu mladog Muhameta Deskaja, a Splićaninu su se u finalu pridružili timski kolega iz Pit Bulla Luka Tomić, te Ante Verunica, Jure Drlje i Luka Šimić.

Tomić je u polufinalu s 3:0 bio bolji od Ukrajinca Artura Zakirka i za zlato se bori s Poljakom Lukaszom Kaczmarczykom.

Verunica je ušao u finale kategorije iznad 91 kilograma pobjedom jednoglasnom sudačkom odlukom protiv Ukrajinca Romana Holovatiuka. U finalu se sastaje s Bjelorusom Piotrom Ramankievichem koji je u poluzavršnici eliminirao svjetskog prvaka Sašu Polugića.


Luka Šimić ušao je u finale low kicka u kategoriji do 86 kilograma pobjedom nad Turčinom Ibrahimom Baglijem. 

Tomislav Čikotić nije nastupio u polufinalu zbog ozljede koljena zadobivene u četvrtfinalu, te se nije mogao boriti protiv aktualnog svjetskog prvaka Stefana Anđelkovića.


Vilson Demaj zaustavljen je u polufinalu low kicka do 54 kg od Rusa Arutyunova, a Mirsad Denjalić u kategoriji do 63.5 kilograma od Rusa Gadzhimusaeva i osvojio brončano odličje.


Iako je još uvijek junior Jure Drlje ušao je u finale light contacta do 89 kilograma za seniore pobjedom nad aktualnim svjetskim i europskim prvakom Rusom Ildarom Gabbasovim.  Za zlato se bori s Austrijancem Romanom Bruendlom.



Ivan Stanić poražen je u četvrtfinalu K-1 discipline podijeljenom odlukom sudaca od Moldavca Pavela Voronina, a Ivan Čuklin u četvrtfinalu do 86 kg od Romana Piatnitca iz Rusije.


Foto: Crokickboxing
3342
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: WAKO, Luka Tomić, HKBS
Najpopularnije
Najnovije