Autor: Admin
Datum objave: 18.07.2011
Komentari:
0,00


MACHIDA HTIO VIŠE NOVACA

Propuštena prilika

Razlog zbog kojeg je Tito Ortiz dobio mogućnost boriti se s Rashadom Evansom je financijske prirode, tražio manje novca od Machide...

Na kraju krajeva UFC je poslovna organizacija. Dana White je jučer izjavio kako će Tito Ortiz na UFC-u 133 biti protivnik Rashadu Evansu umjesto velikog konkurenta Lyota Machide. Zašto? UFC-ov predsjednik dao jednostavno objašnjenje: Machida je tražio više novaca za ovu borbu dok je Ortiz ostao pri svojim već ugovorenim svotama od prije.

White je navodno bio čak i malo uzrujan oko situacije, jer je Lyoto tražio borbu s Evansom, ali kasnije su njegovi menadžeri došli i tražili više novaca jer u protivnom se neće boriti. Prema pisanju stranih medija Machida je tražio isplatu visoku kao i onu koju UFC isplaćuje velikom Andersonu Silvi.


- Machida me već neko vrijeme terorizira da želi borbu s Evansom. Odlučio sam ne ispuniti mu želje. Kad postigneš sve što je Anderson Silva postignuo, platiti ćemo ti kao i Andersonu Silvi.

Whitea je ovo iznenadilo jer nije ovakvo nešto očekivao od Machide. S druge strane Tito Ortiz je bez premišljanja prihvatio izazov.
2295
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Lyoto Machida, Dana White
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije