Autor: mi
Datum objave: 29.11.2016


Majstor Kang održao prezentaciju, Jastrebov Iranac slavio u Domu sportova

Proteklog vikenda u zagrebačkom Domu sportova održan je 18. Jastreb Open.

Jastrebov Iranac Ali Noghandoost pobjednik je u kategoriji do 63 kilograma. U finalu je svladao Daniela Lefkovitsa iz Košica.



"Ali je član našeg kluba iz Irana, koji je dobio hrvatsko državljanstvo. Njegov uspjeh je motiv za sve seniore našeg kluba i sigurna sam da će on dosanjati svoj san o nastupu na Olimpijskim igrama" rekla je organizatorica Tamara Pradegan za Cro Ring.

"Ovogodišnji Jastreb Open se poklopio s G-1 turnirom u Parizu, tako da je bio manji broj natjecatelja u seniorskoj konkurenciji, a Vedran Golec je mirovao jer ga sljedećeg tjedna čeka važan nastup na sljedećem Grand Prixu."




"Ali, ponovno smo imali gotovo tisuću natjecatelja i drago nam je što naši suradnici iz Hrvatske uvijek rado dovode svoje članove na naš turnir i prepoznaju i cijene naš trud i rad. Ja se uvijek trudim djeci iznova pružiti nešto novo, da im ovo ne bude samo natjecateljsko iskustvo. Pun Dom sportova uvijek pruža zadovoljstvo ostvarenim."




"Ove godine smo doveli Guinessovog rekordera Muhameda Kahrimanovića koji je prikazao tehnike lomljenja na pločama i kokosovim orasima koje su sastavni dio taekwondoa kao sporta i vještine."



"Poseban gost bio je korejski velemajstor Kang Shin-Chul, jedan od najvećih taekwondo majstora svih vremena. On je još uvijek glavni trener iranske reprezentacije. zajedno s predsjednikom Hrvatskog taekwondo saveza održali smo i sastanak s njim i dogovorili suradnju kroz edukaciju s iranskim nacionalnim timom."



 



Seniori -63
1. ALI NOGHANDOOST, Jastreb
2. DANIEL LEFKOVITS, Koryo TKD Slavia UPJS Kosice

Seniorke -49
1. DORA PEČNIK MALČEVIĆ, Pantera
2. DIANA BIZJAK, ELITE
3. KAJA TODIĆ, DRAGON
3. MATEJA KORAC, Pantera

Seniorke -67
1. DORIS POLE, Dubrava
2. NIVES KERNER, Jastreb





Foto: Digital Sports Network




883
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: HTS
Najpopularnije
Najnovije