Autor: Admin
Datum objave: 18.05.2012
Komentari:
5,00


MAMA RONDE ROUSEY IZVUKLA POLUGU VODITELJU TV EMISIJE

Nije se zafrkavati

Inside MMA je ugostio prvakinju Rondu Rousey (25) i njezinu majku Ann Marie (54), a voditelj se nije dobro proveo u okršaju koji je uslijedio

 

Ronda Rosuey je prvakinja Strikeforcea, a borilačke gene je naslijedila od majke Ann Marije koja je pod prezimenom Burns 1984. osvojila svjetsko zlato u judu. I dan danas je jedina Amerikanka s najsjajnijim odličjem u tome sportu.

 

 

 

Njih dvije su gostovale u šou kod Bas Ruttena, inače bivšeg UFC-ovvog prvaka u teškoj kategoriji (1999.). On se obratio starijoj gošći zezajući se na račun njezine male konstitucije, a zatim je uslijedio šok.

 

Ann Maria je iznenada zgrabila 40-kilograma težeg suparnika, lakoćom ga je bacila na pod i zatim napravila polugu na ruci. Sve se odvijali velikom brzinom, a za to vrijeme kćer se samo smijala.

 

„Ovo je bilo loše objašnjenje mama,“ rekla je kroz smijeh Ronda.

2666
Kategorije: MMA, Zanimljivosti
Tagovi: Zanimljivosti, Ronda Rousey
Komentari
# 4 Dana 22.05.2012 - 13:28 Wanderlei ... je rekao/la:
Vi neki komentatori ne znate za salu nego pljuvat..Komentirajte ozbiljno ili se ne oglasavajte osim ako ste mulci il pojma nemate o temi..Ali demokracija je i svak moze lupat sta hoce preko interneta..Ja sam komentirao da je to bio show u Bas Ruttenovoj emisiji kako to Ameri rade..Dobro,nije ga iznenadila zahvatom,bila je namjestaljka,znam.A to sam i rekao u sali.Naucite se raspravljat argumentima.Govorim opcenito.Ali ok.i vi se zezate!Zivili mi svi!
 
# 3 Dana 19.05.2012 - 02:24 wandy daj nemoj srat... je rekao/la:
..
 
# 2 Dana 18.05.2012 - 16:49 SAN ISHI ... je rekao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA:MA NEMOJ
 
# 1 Dana 18.05.2012 - 15:04 Wanderlei ... je rekao/la:
Ti Ameri su neumorni,stalno rade neki show.Svaka cast Rondinoj mami,ako je osvojila zlato u judu davno,kao sta pise,znaci jabuka ne pada daleko od stabla..Bas je htio napravit foru,u svom showu i uspjelo mu je,a mozda ga je malo i iznenadila potezom..
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije