Autor: mi
Datum objave: 27.06.2018


Mannaart: Mi bi Plazibatu dali revanš, ali K-1 ne želi

Nakon intervjua Andrea Mannaarta za Cro Ring trener Antonija Plazibata, Veljko Vetma, pozvao je na revanš.

Andreov sin Roel porazio je 24-godišnjeg Splićanina jednoglasnom odlukom sudaca u njegovoj prvoj obrani naslova K-1 prvaka u teškoj kategoriji u ožujku u Saitami.


"Mi smo Roelu dali priliku, mogao ju je dobiti i neki Japanac ili Ibrahim El Bouni je također mogao zatražiti revanš. Zašto nam oni ne bi vratili? Plazibat zaslužuje revanš. Uostalom, ako su tako sigurni nemaju se čega bojati. 24. rujna u Saitami je idealna prilika" rekao je Vetma tada u razgovoru za Cro Ring.

Poslali smo Roelovom ocu i treneru poruku s pitanjem o revanšu i on nam je vrlo brzo odgovorio.

"Ha, ha. Mi se također želimo ponovno boriti, ali K-1 ne želi. Uz to, on je poražen i u posljednoj borbi" odgovorio je Mannaart.


Plazibat je u svibnju na ONE Championship priredbi u Jakarti u sjajnom revanšu poražen od Sergeja Maslobojeva, dok još nije poznat sljedeći Mannaartov protivnik.

K-1 zbog nedostatka japanskih teškaša razmišlja o spuštanju granice teške kategorije na 95 ili čak an 90 kilograma. Na posljednjoj priredbi teškaška borba između Hisakija Kata i Makota Uehare održana je na 90 kilograma. Kato, koji se proslavio u Bellatoru nokautima protiv Joea Schillinga u kick boks i MMA mečevima, pobijedio je Ueharu podijeljenom odlukom sudaca nakon ekstra runde.


812
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: K-1, Antonio Plazibat
Najpopularnije
Najnovije