Autor: Admin
Datum objave: 13.11.2011
Komentari:
0,00


MANNY PACQUIAO POBJEDIO MARQUEZA

Odlukom sudaca nakon 12 rundi

U još jednom akcijskom paketu od 12 rundi svi fanovi boksa su mogli uživati u vrhunskoj borbi, Manny Pacquiao pobjedio Marqueza...

 

Treći put u njihovoj karijeri, Manny Pacquiao i Juan Manuel Marquez su izašli u ring odmjeriti snage. Dvojica boraca su boksala 12 rundi i samo je pitanje nijansi tko je prevagnuo kod sudaca kao pobjednik.

 

Jedan sudac je dosudio neriješeno, 114-114 dok su ostala dva prednost dali Pacquiaou 115-113, 116-112.

 

Juan Manuel Marquez i njegov kut su bili ljutiti na odluku sudaca, vjerojatno će uložiti i žalbu, ali je Pacquiao uspio po drugi puta u karijeri, odboksati dovoljeno kako bi bio pobjednik u sučevim očima.

 

„Ljubitelji Marqueza, naravno nisu sretni. Ali moji fanovi su jako sretni jer je jasno da sam ja pobjedio u oboj borbi.“ – rekao je Manny Pacquiao kojem su prisutni zviždali.

 

Ovo je bio treći okršaj dvojice velikih boksača, i treći put da završava ovako tijesno. Prva borba, ona u 2004. je završila neriješeno. Druga borba, četiri godine poslije je završila podijeljenom odlukom sudaca dok je ova treća također završila odlukom sudaca, 115-113, 116-112 za Pacquiaa.

 

Bilo je to 12 rundi zanimljive borbe, ali Marquez misli da je pokraden.

 

„Ovo je drugi put da sam pokraden, mislim da je čak i jasnije nego prvi put. Teško je kad se boriš s protivnikom i još tri suca.“ – komentirao je Marquez.

 

2668
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Manny Pacquiao, Juan Manuel Marquez
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije