Autor: mi
Datum objave: 03.03.2017


Mark Hunt: Iritira me Alistairova pojava i to što moram dijeliti oktogon s varalicama

Mark Hunt bez puno volje stigao je u Las Vegasu na borbu s Alistairom Overeemom.

Novozelanđanin je nakon poraza u posljednjoj borbi protiv Brocka Lesnara tužio UFC i samog borca. UFC zato što je znao i dozvolio Lesnaru da nastupi dopingiran.

Potom ga je UFC stavio u revanš s još jednim borcem koji iza sebe ima pad na doping testu.

"Prisiljen sam biti ovdje. Rekli su mi da ako ne prihvatim ovu borbu kršim ugovor. Zašto bi moja obitelj patila i bila uskraćena? Oni zaslužuju imati bolje stvari u životu zato jer mene prebijaju. Ne znam zašto sam ja autsajder, ja nisam učinio ništa pogrešno. Onaj drugi tip je vralica. Sve druge koji varaju trebalo bi staviti na postolje i pokazivati: Taj tip ja varalica. Ne bi smio biti ovdje."

"Nisam želio biti u ovoj situaciji. Nisu mi dali drugog izbora. Što bih trebao napraviti? Nastaviti dolaziti na posao i boriti se s prevarantima na steroidima. Kako bi vama bilo dolaziti na posao i gubiti? A to je poraz. Ako izgubite, izgubili ste. Tu nema nikakve koristi za vas. Ovdje bi se trebali boriti najbolji borci na svijetu, ne najveće varalice na svijetu ili najbolji koji to mogu sakriti uz pomoć liječnika. Učinio sam to jer tu već postoji uzorak ponašanja."

"I sama Alistairova pojava me iritira zato što moram dijeliti oktogon s tipovima koji su varali kako bi došli do njega. Mislim da je UFC-ov posao da podrži momke koji nisu ništa loše učinili."

"Ovakvo stanje ne daje nikakav legitimitet. 60 posto rostera vara. Koriste steroide."

Na pitanje ima li nade u poboljšanje odnosa s UFC-om, Hunt je rekao da je to malo vjerojatno.

"Oni više na razgovaraju sa mnom. Sada pričamo preko odvjetnika."

Supersamoanac je uvijek bio uspješan u revanšima. Ne misli da će ovog puta biti drugačije.

"Ja nikad nisam izgubio revanš. Radujem se što ću ga ozlijediti. Ljuti me što se i dalje moram boriti s poznatim korisnicima steroida."




Foto: Esther Lin

2389
Kategorije: MMA
Tagovi: Alistair Overeem, Mark Hunt
Najpopularnije
Najnovije