Autor: mi
Datum objave: 11.10.2017


Mark Hunt izvrijeđao predsjednika UFC-a nakon što je maknut s priredbe u Sydneyu

Mark Hunt dugo vremena je u zategnutim odnosima s vodstvom UFC-a.

Situaciju nije poboljšala odluka UFC-a da makne 43-godišnjeg Novozelanđanina s priredbe u Sydneyu 19. studenog. 


Hunt se trebao boriti protiv Marcina Tybure, a njegovo mjesto u glavnoj borbi večeri UFC Fight Nighta 121 zauzet će Fabricio Werdum.


UFC  je odluku obrzložio zabrinutošću za zdravlje borca.

Hunt se odmah oglasio preko Twittera i izvrijeđao predsjednika UFC-a Danu Whitea i najavio novu tužbu. Već je tužio kompaniju poslije borbe s Brockom Lesnarom u kojoj je bivši prvak bio dopingiran.

Legendarni 'Supersamoanac' nedavno je izjavio da osjeća neugodne posljedice dugačke borilačke karijere koju je započeo boksačkim debijem 1998.

"Vjerojatno ću okončati život boreći se. Borim se otkako sam bio dijete da bih se izvukao iz svojih životnih uvjeta, Zarađivao sam 300 dolara tjedno i mučio se da donesem obrok na stol, ali s vremenom sam postao jedan od najplaćenijih boraca svijeta. Osjećam da je to sudbina. Ovo je ono što bih trebao raditi i ako umrem boreći se to je u redu. Jedino se nadam da ako dođe do toga da će to biti u poštenim okolnostima i u fer natjecanju."

"Tijelo mi je sjebano, ali sam umom još uvijek prisutan. I dalje imam sva osjetila i znam što je dobro i loše, a to je glavno. Ponekad ne spavam dobro. Možete primjetiti da počinjem mucati i mumljati riječi. Moje pamćenje više nije tako dobro. Zaboravit ću nešto što sam radio jučer, ali se mogu sjetiti sranja koja sam radio prije puno godina. To je cijena koju sam platio. To je cijena toga što ste borac. Ali, borio sam se s mnogim prevarantima na dopingu i podnio dosta kažnjavanja od tipova koji su varali i to nije u redu."



1545
Kategorije: MMA
Tagovi: Dana White, Mark Hunt
Najpopularnije
Najnovije