Autor: mi
Datum objave: 02.11.2015


Maro Perak: Branko Cikatić podići će naš stand up na novu razinu

Maro Perak boravio je u Splitu gdje je dogovorio suradnju s Brankom Cikatićem s kojim će on i članovi Gladijatora raditi na poboljšanju stand up vještina.

Gladijatori će dolaziti u Split na treninge, a prvi pobjednik K-1 Grand Prixa i izbornik Hrvatske reprezentacije u tajlandskom boksu također će se pridružiti ekipi na treninzima u Dubrovniku.

"On je čovjek koji je trenirao s Peterom  Aertsom, nokautirao Hoosta, uostalom on je prvi pobjednik K-1 Grand Prixa. Sjajno Delijino otvaranje meča s Tyburom pokazalo je koliki je napredak Ante već napravio, a koliki će tek napredak ostvariti kad bude radio s jednim od najboljih K-1 boraca svih vremena. On nas ima što naučiti. Cikatić je motiviran kad vidi da borci imaju volju za radom i učenjem tako da smo dogovorili suradnju. Pomoći će nam da radimo stojku. Jučer smo bili na trčanju na Marjanu, a danas smo radili u dvorani" rekao je Perak za Cro Ring.


Cikatić je bio u kutu Anti Deliji na posljednjem Obračunu u ringu u Splitu, a uručio je i pobjednički pehar Peraku na 10. Noći Gladijatora.

Perak usporedno razvija i poslovnu stranu. 'Mean Machine' je zastupnik M-1 Globala za cijelu regiju i borci na priredbe ruske promocije odlaze preko njega.

"Borci koji se hoće gore boriti idu preko mene. Razvili smo povjerenje jer znaju da im ja ne šaljem borce koji će otkazati u posljednji tren nakon što su im organizatori već kupili skupe zrakoplovne karte, znaju da im neću poslati borce koji će doći i odmah tapkati na udarce. Kažem im iskreno tko je hrabar, a tko nije hrabar. Dogovorio sam meč Marku Igrcu u Orenburgu."

- Kako teče oporavak Ante Delije od loma noge?

"Ante se nedavno uspio osloniti na nogu, doduše slučajno je to napravio, ali ide nabolje. Još je prisutan mali strah da ne stavi preveliko opterećenje. Koristimo i prirodne kreme za oporavak. Maže se s njima i pomažu mu. Uskoro će već početi lagano trenirati, ali sigurno se neće vratiti u borbu dok ne bude spremniji nego ikada."




Foto: Dubrovački.hr

1381
Kategorije: MMA
Tagovi: M-1 Global, Maro Perak, Gladijator Croatia, Marko Igrc
Najpopularnije
Najnovije