Autor: Toni Njirić
Datum objave: 03.09.2012
Komentari:
0,00


MARO PERAK INTERVJU

U borbu ulazim sa 110 kilograma

U ovim sparnim ljetnim danima, uspjeli smo sjesti sa našim gladijatorom Marom Perakom i upitati ga par pitanja vezanih uz njegov nastup u Abu Dhabiu 2.Studenog gdje će u glavnoj borbi večeri nasuprot njemu stati opasni Litvanac Konstantin Gluhov.

 

 Bok Maro,kako se osjećaš i kako provodiš ove ljetne dane?

 

Evo super sam, treniram , spremam se i jedva čekam iduću borbu!

 

Nastupaš 2. Studenog u Abu Dhabiju protiv poljskog borca Konstantina Gluhova. Što sve znaš o njemu?

 

Gluhov je odličan kick boksač , ima opasne head kickove i body puncheve, jako je dobar na nogama, sve u svemu jako opasan udarač.

 

Gdje vidiš svoje prednosti u toj borbi?

 

Gluhov će imati u borbi više kila nego ja, tako da sam siguran da se neće moći nositi  s mojom brzinom i da neće moći zaustaviti moja rušenja.

 

Gluhov se bori mjesec dana prije protiv Fjodorovog brata Alexandra Emelianenka. Hoćeš li gledati taj meč i hoće li mjesec dana biti dosta za prilagoditi se ako vidiš u tom meču neke njegove promjene?

 

Naravno da ću taj meč gledati. Mislim da nekih drastičnih promjena neće biti što se tiče mog pristupa borbi. Znam u čemu sam bolji, ali također znam i čega se moram paziti. Naravno uvijek je dobro pogledati je li on napravio neke promjene u svojoj igri u odnosu na zadnji meč. U tom meču ću navijati za Gluhova, tako ako on pobijedi, nakon što ja završim s njime, moja pobjeda  biti će još slađa.

 

S kim ćeš se pripremati za ovaj meč i s koliko kila namjeravaš ući u borbu? Tko će ići s tobom od Gladijator Teama u Abu Dhabi?

 

Za ovaj meč pripremati ću se s cijelim Gladijator Teamom, tu će biti moj brat Kristijan, Ante Delija, Antun Račić, Hrvoje Slade, Darko Knego i Fehim Vukotić kao glavni trener. S koliko kila, vidjet ću. U borbu namjeravam ući sa oko 110kg, a sa mnom u Abu Dhabi će ići moj brat i Fehim Vukotić.

 

Pobijedi li Gluhov Emelianenka, a ti Gluhova, to će ti otvoriti mnoga vrata za ulazak u još bolje organizacije. Je li još imaš motivacije,vatre i želje u sebi da se boriš jednoga dana u UFC-u?

 

Naravno da imam, vatre i želje uvijek ima u meni, ali sam trenutno zadovoljan time gdje jesam. Kada odradim borbu protiv Gluhova, želim ostati tu i odraditi još nekoliko mečeva u AbuDhabi Warriorsima, a onda kasnije što bude , bude. Idem sigurno, pobjedu po pobjedu.

 

Stigneš li pratiti UFC?Jesi li pratio u zadnje Igora Pokrajca i njegove borbe?

 

Ne stignem često pratiti UFC, ali kada su neke veće borbe, pogledam ih. Jedino Junior Dos Santos-a nikada ne propuštam. Igorove borbe nisam sve pogledao, ali sam čitao i drago mi je za njega da je doživio taj uspon. Sada ima težak ispit ispred sebe protiv Maglharesa, ali mislim da Igor može izbjeći borbu na tlu i riješiti borbu u stojci nokautom.

 

Da možeš ukrstiti rukavice s nekim iz UFC-a tko bi to bio?

 

Već sam dosada imao priliku sparirati sa Overeemom, tako što bih iskreno volio je naći se na treningu sa Junior Dos Santosom, čisto da vidim kako bi prošao i da vidim kako je sparirati sa najboljim MMA boksačem današnjice.

 

Imaš li kakvu poruku za svoje fanove?

 

Pozdravio bih sve svoje fanove i fanove Gladijator Teama i poručio  da prate moju iduću borbu, jer u nju ulazim nikada spremniji!

 

www.gladijator-croatia.com

2468
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, Maro Perak
Komentari
# 4 Dana 14.01.2015 - 06:46 Carmen ... je rekao/la:
mNhL, don't worry, since the construction of a few dams uepsrtam, the floods no longer occur. The worst is just one meter above the river and only those hawker stalls situated right beside the river are affected by a 1 foot high flood.Sometimes the dams are too full, so they need to release water, but they always do it with an early warning to the hawkers, so that they have time to pack up. http://lvwuuisv.com [url=http://vbbyvqh.com]vbbyvqh[/url] [link=http://cpzephwrb.com]cpzephwrb[/link]
 
# 3 Dana 12.01.2015 - 11:18 Lorena ... je rekao/la:
Please keep thnwoirg these posts up they help tons.
 
# 2 Dana 07.09.2012 - 01:59 lemi ... je rekao/la:
jak borac srcan to je to
 
# 1 Dana 04.09.2012 - 16:16 žnj ... je rekao/la:
Dobar borac, ali nula posto mozga nazalost, stalno problemi oko njega, a Monsona je morao dobit, i otici u UFC
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije