Autor: Admin
Datum objave: 16.12.2011
Komentari:
0,00


MARO PERAK POBJEDIO BOBA SAPPA

Nokautirao ga nakon tri minute borbe

Dubrovčanin Maro Perak, član Gladiatora pobijedio je Amerikanca Boba Sappa.

 

Sve je bilo gotovo nakon tri minute prve runde. Serijom udaraca Perak je zasuo Sappa, a sudac je označio kraj borbe. To se nije svidjelo treneru legendarnog američkog borca Amiru Shafyju Pouru, koji je uzeo mikrofon od voditelja programa te kazao: Prerano su suci prekinuli borbu.

 
Reagirao je Maro Perak. Istrgnuo Amiru mikrofon iz ruku te kazao: Ako je borba prerano prekinuta, možemo nastaviti. Međutim, takvo što nisu dozvolili suci te je Peraku potvrđena pobjeda. Najboljem dubrovačkom borcu uspjeh protiv američke legende je 21. pobjeda u njegovoj 25. profesionalnoj borbi.
 
„Pala je Zvijer, a past će još mnoge zvijeri“ -  kazao je Maro Perak nakon pobjede.
 

„Držao sam ruke, branio se. Sudac je pitao: mogu li, međutim, nisam odgovarao jer nisam smio pomaknuti ruke, a kad se tako drže ruke ne može se prekinuti borba“- istaknuo je Sapp.

 

Noć Gladijatora 6 REZULTATI

 

 Ivan Bilić DEF.  Boško Mišić – Odluka (Jednoglasna) R3

 

 Darko Knego DEF.  Milo Nikolić – KO R1

 

 Tonči Peruško DEF.  Aleksandar Bulatović – TKO R1

 

 Hrvoje Slade DEF.  Istvan Kalmar – KO R1

 

 Kristijan Perak DEF.  Savo Kosić – Odluka (Jednoglasna) R3

 

 Ante Delija DEF.  Dražen Forgač – KO R1

 

 Marin Došen DEF.  Davide Longoni – Odluka (Jednoglasna) R3

 

 Veronika Golčić DEF.  Danijela Pivković – KO R1

 

 Matijas Barić DEF.  Saša Lazić – TKO R1

 

 Igor Alagić DEF.  Tihamer Brunner – Poluga (choke)

 

 Maro Perak DEF.  Bob Sapp – TKO R1

3549
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, Bob Sapp, Maro Perak
Komentari
# 12 Dana 24.01.2012 - 15:12 TORCIDA MOKOŠICA ... je rekao/la:
NAMJEŠTENO
 
# 11 Dana 23.01.2012 - 05:30 munjoz ... je rekao/la:
lik ima 29 godina a gdje se on bori po nekim žnj turnirima i proglašen je medju top 5 teškaša u europi smiješno
 
# 10 Dana 23.01.2012 - 05:07 gogo ... je rekao/la:
lako mu se mlatit u gospinim polju cim dodje malo ozbiljniji turnir i borac on popuši
 
# 9 Dana 23.01.2012 - 05:04 hsp ... je rekao/la:
smješna borba sapp nije ni zamahnuo prema njemu čista štela
 
# 8 Dana 26.12.2011 - 01:27 Wanderlei ... je rekao/la:
'filfan' samo da razjasnim u svoje ime cu pricati.Ja nisam debeli papak,treniram preko 20 godina,razlicite sportove,necu sad sebe reklamirat i hvalit,nije mi namjera,svasta sam trenirao i vidio a i dozivio.Valjda imamo pravo na svoje misljenje.Ja sam napisao u prethodnom komentaru ako si procitao da zelim srecu Peraku ali i da se okusa u jacim organizacijama,i s jacim borcima,mozda grijesim,ne poznam Peraka,ali nisam ga podcijenio osim prema Mirku Crocopu,ipak je Mirko najveca legenda bez obzira na UFC!Mozda sam bio pregrub,ali pretpostavljam da nije lako stati strvini od 150kg,ali realno Sapp nije vise ono sta je bio,vise showmen,pa stoga ovaj mec nije Peraku mjerilo za dalje,ali ponavljam,sportas sam cijeli zivot skoro i postujem svakog sportasa pogotovo koji se natjecu! U bilo kojem sportu!Cini mi se u izjavama da je malo bio euforican al svatko ima pravo bit kakav zeli.Ja vise volim skromne izjave a u ringu il oktagonu il terenu pokazati svoje umijece!Kao npr.Fedor,BigNog,JDS,Shogun,GSP itd.Svakako postujem Dubrovackog borca,a vidit cemo sta ce dalje biti!
 
# 7 Dana 20.12.2011 - 21:22 filfan ... je rekao/la:
ja bih baš htio vidjeti vas velike borce da stanete preko puta 150 kg mišića kako bi vi završili i popizdim kad pljujete po tim dečkima koji treniraju i imaju bar muda se potući u ringu a vi samo puno serete a ustvari ste papci debeli
 
# 6 Dana 20.12.2011 - 17:11 Wanderlei ... je rekao/la:
Taj Perak ne moze ni ici u imalo ozbiljnu organizaciju dok ima ovakve lokalne borbe!Bob Sapp je gotov,on ne predstavlja nista vise nego atrakciju i da lovu uzima.Valjda ima obraza se sramotit.Pa njega bi vecina boksaca i da decki koji treniraju borilacke ozbiljnije u Hrvatskoj razbila,tako da taj Perak ne treba slaviti puno.Kad ode u jacu organizaciju i dobije dva,tri poznatija borca,kao nas Pokrajac sada,il Zelg,da ne kazem Mirko CRO COP je za njega AIR JORDAN,onda ce se vidit kakav je borac.Ja tog tipa ne poznam al mislim da je pun sebe malo,a bez velikog pokrica!Doduse ja ga nisam pratio,mozda je dobar,mozda grijesim al vrijeme ce pokazat kakav je u MMA.Kakav Sapp,osim sta je grdosija nitko ga vise ne dozivljava kao borca,iako nekad je bio donekle opasan(pobjedio legendu Hosta),dobro prebio Minotaura al ga legenda ipak pobjedila itd.Ja svejedno Peraku zelim dobru karijeru!
 
# 5 Dana 18.12.2011 - 14:09 mma fan ... je rekao/la:
tužno da tužnije ne može još ga Zelg hvali ko Maro neki šampion. Bože čuvaj sve nas od tih jebivjetara.
 
# 4 Dana 18.12.2011 - 14:06 HRVAT ... je rekao/la:
SRAMOTA ZA MMA I SAP I TAJ PERAK. MOŽE POBJEDIT NEKE ANONIMUSE, TE NULE KO BOB SAP ALI SVAKOG IMALO BOLJEG MMA BORCA NE MOŽE POBJEDIT. NEKA SE VESELI NA TIM SVOJIM LOKALNIM VAŠARIMA JER TU JEDINO MOŽE I POBJEDIT.TUGA KO I SVE U DRŽAVI.
 
# 3 Dana 17.12.2011 - 17:09 jbl ... je rekao/la:
prelosa borba , i sapp je nekad bio zvijer
12
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije