Autor: mi
Datum objave: 09.12.2017


Maro Perak potvrdio borbu s Reljićem

Maro Perak preko Facebooka je poslao poziv ponajboljim hrvatskim i regionalnim borcima da se nađu u ringu i domjere snage s domaćinima na Noći Gladijatora 12.

Perak je objavio da je potvrđena njegova borba s bivšim UFC-ovim borcem i KSW-ovim prvakom Goranom Reljićem.

Dodao je i da je potvrđena borba između Ivice Truščeka i Marija Dabe, Srđana Marovića i Ivana Vitasovića, te Karla Caputa i Vase Bakočevića.

Želja mu je da s eu glavnoj borbi večeri Ante Delija u povratničkom meču bori sa Srbinom Darkom Stošićem, a Kristijan Perak sa Stipom Bekavcem.

"Ovo su borci koji će biti pozvani na priredbu NG12. Moja želja je da napravimo fight card najboljih boraca u regiji protiv najboljih dubrovačkih boraca. Neki od njih su skupa trenirali i ovom najavom ne želim nabijati tenzije između njih, već im odati priznanje kao najboljim borcima u svojim državama i samo zbog toga ih pozivamo na tradicionalni MMA turnir u Dubrovniku koji će se održati početkom 3. mjeseca. Borci će biti plaćeni po standardima ruske M-1 organizacije. Razlozi odbijanja borbe mogu biti već zakazana borba na nekom drugom eventu, ozljeda, te nespremnost. Borci će biti kontaktirani kroz 7 dana" napisao je Perak na Facebooku.



1013
Kategorije: MMA
Tagovi: Goran Reljić, Maro Perak, Gladijator Croatia
Najpopularnije
Najnovije