Autor: mi
Datum objave: 06.02.2017


Marquez: Važnija mi je borba s Cottom nego novac za Pacquiaoa

Juan Manuel Marquez (56-7-1, 40) izjavio je da mu je za njegovo naslijeđe važnija borba s Cottom nego velika novčana ponuda za borbu s Pacquiaom.

Bivši svjetski prvak u četiri težinske kategorije rekao je da prije nego dogovori sljedeću borbu mora biti na 100 posto u dvorani.

Sam Miguel Cotto prije par dana otkrio je da je nakon otkazivanja borbe s Jamesom Kirklandom njegov tim ponovno stupio u pregovore s Marquezom. Bili su u ozbiljnim pregovorima i prošle godine, ali se nisu uspjeli dogovoriti oko težine.

43-godišnjem Meksikancu ponuđen je veliki novac za petu borbu protiv Pacquiaoa, ali je ponudu odbio. U njihovoj zadnjoj borbi 2012. Marquez je nokautirao Filipinca u 6. rundi.



'Dinamita' nije u ringu bio od svibnja 2014. kada je sudačkom odlukom pobijedio Mikea Alvarada. Cotto se nije borio do studenog 2015. i poraza od Canela.


"Ponuđena mi je borba s Pacquiaom za vrlo dobre novce. Ekonomski faktor je bitan, ali ono što me pokreće je ono što ću ostaviti u naslijeđe... Više me pokreće veliki protivnik u ringu nego novac. S Pacquiaom smo zaključili poglavlje, a Cotto je veliki borac, ima sjajno naslijeđe, a uz to meksičko-portorikansko suparništvo uvijek je bilo vrhunac" izjavio je Marquez.

"Logično, ponuda mora biti dobra. Novac je bitan, ali ne toliko... to bi bila zanimljiva borba. Volio bih da se održi na neutralnom terenu, New York je mjesto za njega, ja bih volio Vegas gdje mogu doći i Meksikanci i Portorikanci. Možemo imati veliku borbu, veliki uvod u borbu, ali prvo moram početi trenirati. To se mora dogoditi ove godine. Već sam dvije godine neaktivan. Takođe, moram početi trenirati i vidjeti kako se osjećam."


1188
Kategorije: Boks
Tagovi: Manny Pacquiao, Juan Manuel Marquez, Miguel Cotto
Najpopularnije
Najnovije