Autor: Admin
Datum objave: 11.02.2013
Komentari:
0,00


MARTINA ZUBČIĆ SREBRNA U TRELLEBORGU

Upisala tri pobjede

U švedskom Trelleborgu održan je turnir koji se najboljim borcima TAEKWONDO KLUBA DUBRAVA pokazao idealan za ulazak u natjecateljski dio sezone.

 

Prošle godine je srebrnom medaljom upravo na ovom turniru, naš Tomislav Karaula započeo pohod ka brončanoj medalji na seniorkom prvenstvu Europe 2012.

 

Ovaj put, Tomislav je nažalost zaustavljen već u prvom kolu od predstavnika Belgije koji je na kraju osvojio zlato.

 

Kako Tomislava čeka još nekoliko turnira do konačnog izbora ekipe za nastup na svjetskom seniorskom prvenstvu u srpnju ove godine, nadamo se da će biti prilike za još susreta s ovim protivnikom.

 

MARTINA ZUBČIĆ je s tri pobjede došla do finala.

 

U prvom kolu rezultatom 5:4 svladala je britanku Jade Jones, zlatnu s Olimpijade u Londonu. U telefonskom razgovoru Martina je izjavila da joj je pobjedu donijela raznovrsnost tehnika koje je prijmjenjivala.

 

Zatim su uslijedile dvije poljakinje. Prvu je svladala prekidom kod rezultata 15:3 a drugu rezultatom 3:0 s tri vrlo odlučne šake u pleksus. Slijedilo je finale protiv šveđanke naših korijena koje je Martina izgubila zlatnim bodom kod rezultata 2:2. Martina kaže da je bila pomalo umorana i nedovoljno odlučna ali da je zadovoljna odrađenim poslom jer ovo je tek početak natjecateljskog dijela sezone.

1920
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo, Martina Zubčić
Komentari
# 1 Dana 19.02.2013 - 17:59 tkd <3 ... je rekao/la:
*_*
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije