Autor: mi
Datum objave: 17.12.2019


Masvidal: Covingtonu bi bilo jeftinije da je platio mom treneru nego da mu žicom spajaju čeljust

Kako su se uspinjali UFC-ovom velter kategorijom članovi American Top Teama Jorge Masvidal i Colby Covington završili su svoje prijateljstvo.

Odnos se s vremenom pretvorio u otvoreno neprijateljstvo.

Covingtonova verzija priče je da je Masvidal bio ljubomoran na njegov uspjeh i osvajanje naslova privremenog UFC-ovog prvaka pobjedom protiv Rafaela Dos Anjosa.
Masvidal ima, pak, potpuno drugačiju priču. 'Gamebred' tvrdi da je Covington prevario jednog trenera iz ATT-a koji ga je pripremao za borbu u kojoj je svojio pojas privremenog prvaka.

Malo je reći da je Mavidal uživao u Covingtonovom porazu nokautom u petoj rundi borbe za naslov od Kamarua Usmana. U toj borbi je borac koji je poznat kao zakleti pristaša Donalda Trumpa doživio lom čeljusti.


Covington se nije složio s prekidom meča i preko društvenih mreža je za poraz okrivio suca Marca Goddarda.


“Ja sam samo klinac iz Oregona koji ganja Američki san. Radim naporno i od prvog dana sve sam u životu morao zaraditi na teži način. Došao sam da ubijem ili budem ubijen. Marc Goddard me večeras pokrao svojim slabim suđenjem. Dozvolio je mom protivniku da glumi ozljede kako bi dobio na vremenu i prerano je prekinuo borbu. Kao i Amerika, moja volja i duh nikada ne mogu biti slomljeni. Prepreke me ne mogu usporiti. Ništa još niste vidjeli” objavio je bivši privremeni prvak.


Masvidal mu je odgovorio: “Kažu nikad ne udaraj čovjeka kad je na podu, ali ti nisi čovjek. Trebao si platiti mom treneru. Bilo bi ti jeftinije nego da ti žicom spajaju čeljust.”

Nakon što je bivši prijatelj obrisao njegovu poruku uslijedila je nova: “Budući si obrisao prvu. Ti nisi klinac iz Oregona. Ti si govno iz Oregona kojemu je Dan Lambert dao sve od besplatnog stanovanja do treninga. Nitko nije ništa ukrao od tebe ti si pokrao brojne trenere i druge ljude. Dobio si točno ono što si zaslužio. Kujo.”








Foto: MMA Junkie
1024
Kategorije: MMA
Tagovi: Kamaru Usman, Colby Covington, Jorge Masvidal
Najpopularnije
Najnovije