Autor: mi
Datum objave: 01.06.2019


Matijas Barić prvak Hrvatske u full contactu, Mišković, Doždor, Radonić i Paljušić obranili naslove

U Omišu je održano seniorsko Prvenstvo Hrvatske u full contactu.



Na programu je bilo i državno prvenstvo za juniore u full contactu, kick lightu za starije kadete, te u point fightingu za juniore i djecu.

Prvenstvo je proteklo u velikoj dominaciji splitskog Pit Bulla.

Matijas Barić
vratio se na borilište nakon tri godine na nedavnom Europskom prvenstvu u sambu u Španjolskoj.

U Omišu je postao prvak države u kategoriji do 91 kilograma.

U polufinalu je podijeljenom odlukom pobijedio Patrika Rapaića, a u finalu je slavio bez borbe jer je drugi finalist bio njegov klupski kolega iz Pit Bulla Toni Ćatipović.






Bojan Mišković iz rovinjskog Budokaija još je jednom postao prvak u kategoriji do 86 kilograma. Roko Doždor obranio je naslov u kategoriji do 63.5, Leon Paljušić do 71, a Nikica Radonić u kategoriji do 81 kilograma.

Dino Belošević prvak je Hrvatske u kategoriji iznad 91 kilograma. Pit Bullov član u polufinalu je eliminirao Seana Šturbeja, a finale nije održan jer je Davor Krstulović njegov klupski kolega.


Muhamet Deskaj osvojio je zlatnu medalju u kategoriji do 67, a Antonio Krajinović u kategoriji do 75 kilograma.

U finalu ženske kategorije iznad 70 kilograma Helena Jurišić jednoglasnom odlukom pobijedila je srebrnu s prošlog europskog prvenstva u full contactu i braniteljicu naslova državne prvakinje Luciju Bilobrk.

Nakon što je osvojila naslov prvakinje Hrvatske u boksu i bila proglašena najboljom boksačicom prvenstva aktualna europska prvakinja u full contactu Marija Malenica u finalu kategorije do 60 kilograma pobijedila je prošlogodišnju prvakinju u kategoriji do 56 kilograma Karmelu Makelju.

Marija Bodač osvojila je naslov u kategoriji do 65, a Nives Radić u kategoriji do 70 kilograma.


Potpune rezultate možete pogledati na: http://kickboxing.com.hr/Tournament/hrvatsko-prvenstvo-u-pf-djjun-kl-ks-fc-jun-sen/Draw/153?type=cat&isFghts=1&ag=3686




Foto: Kowa Photo
1628
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Pit Bull Split, HKBS
Najpopularnije
Najnovije