Autor: mi
Datum objave: 26.02.2019


Matt Hughes dobio zabranu prilaska supruzi i bratu blizancu

Matt Hughes dobio je sudsku zabranu pristupa supruzi i bratu blizancu.

Sudski dokumenti otkrivaju da je Hughesova supruga Audra prošlog prosinca podnijela zajtjev za zabranom pristupa zbog zlostavljanja i prijetnji.

Bivši UFC-ov prvak navodno ju je udario ispred njihovo dvoje djece i očuhom. U sudskim dokumentima stoji da ju je Hughes udario nakon što ga je optužila da se dopisuje s drugim ženama.


45-godišnji Hughes ne smije se približiti na 150 metara supruzi i bratu blizancu Marku i njegovoj obitelji.


Hughesova supruga prvi se put požalila na obiteljsko nasilje u jesen 2017. kada ju je borac gušio i udario glavom o pločice dok je bila u tušu jer mu nije htjela dati ljučeve kamioneta i kombinaciju za otvaranje sefa s oružjem.


Rekla mu je da nije u stanju voziti s obzirom na ozljedu mozga koju je pretrpio u prometnoj nesreći u lipnju 2017.


U ljeto prošle godine prijetio joj je da će je upucati nakon što mu je uzela telefon i optužila ga za kontakte s drugim ženama.


Mattov brat blizanac Mark, bivši borac koji je jednom nastupio za UFC, zatražio je zabranu prilaska zbog spora oko traktora.

U sudske spise je zavedeno da je Matt navodno fizički napao Markovog 15-godišnjeg sina i rekao mu da je traktor koji vozi njegov. Tjedan dana kasnije Mark je pronašao traktor poliven benzinom i vjeruje da ga je Matt planirao zapaliti.

Hughes živi u Hillsborou u Illinoisu.

Nakon uspješne hrvačke karijere na koledžu. Matt Hughes je 1998. debitirao kao MMA borac. Bio je dvostruki UFC-ov prvak u velteru i jedan od samo dvojice boraca koji su pobijedili Georgesa St. Pierrea.


Karijeru je završio 2011. s omjerom 45-9.

621
Kategorije: MMA
Tagovi: Matt Hughes
Najpopularnije
Najnovije