Autor: mi
Datum objave: 14.03.2019


Matt Hughes tuži brata zbog traktora

Prije dvadesetak dana objavili smo da je Matt Hughes dobio sudsku zabranu prilaska supruzi i bratu blizancu.

Supruga je podnijela zahtjev za zabranom približavanja zbog zlostavljanja i prijetnji, a brat Mark zbog spora oko traktora.

U sudske spise je zavedeno da je Matt navodno fizički napao Markovog 15-godišnjeg sina i rekao mu da je traktor koji vozi njegov. Tjedan dana kasnije Mark je pronašao traktor poliven benzinom i vjeruje da ga je Matt planirao zapaliti.

Bivši UFC-ov prvak podnio je tužbu protiv brata zbog spora oko vlasništva traktora i opreme za farmu za koju tvrdi da Mark drži na svom posjedu.

Hughes je odbacio i sve tvrdnje supruge i brata o zlostavljanju.

Hughesova supruga prvi se put požalila na obiteljsko nasilje u jesen 2017. kada ju je borac gušio i udario glavom o pločice dok je bila u tušu jer mu nije htjela dati ljučeve kamioneta i kombinaciju za otvaranje sefa s oružjem.

Rekla mu je da nije u stanju voziti s obzirom na ozljedu mozga koju je pretrpio u prometnoj nesreći u lipnju 2017.

U ljeto prošle godine prijetio joj je da će je upucati nakon što mu je uzela telefon i optužila ga za kontakte s drugim ženama.

"Nažalost, moj brak nije bio savršen davno prije nesreće, ali NIKAD, NIKAD, NIKAD ne bih fizički naudio onima do kojih mi je najviše stalo. Ne zamjeram onima koji me žele povrijediti i prikazati me čudovištem ovim lažnim optužbama. Shvaćam da rade ono što moraju kako bi me se riješili iz svojih života zauvijek tako da se njihovi mogu vratiti u normalu. Osjećam se užasno zato jer je moja nesreća okrenula njihov svijet naglavačke" napisao je Hughes na Instagramu.


489
Kategorije: MMA
Tagovi: Matt Hughes
Najpopularnije
Najnovije