Autor: Admin
Datum objave: 27.07.2011
Komentari:
5,00


MAURICIO SHOGUN RUA PRED UFC RIO

Mijenjam taktiku

Mauricio Shogun Rua je nakon poraza od Jona Jonesa izjavio kako je bitan faktor njegovog poraza bio smještaj..

 

UFC 128 bio je koban za bivšeg UFC-ovog prvak u poluteškoj kategoriji, Mauricio Shogun Rua je na toj priredbi izgubio vrijedni pojas prvaka. Nekoliko tjedana nakon poraza 29-godišnji brazilski borac je letio u Ameriku kod svog dugogodišnjeg mentora Rafaela Cordeira kako bi trenirao u klubu Kings MMA u Huntington Beachu.

 

Rua ispred sebe ima jednu od krucijalnih borbi u svojoj MMA karijeri. Petnaest dana prije borbe na UFC-u 134 Shogun će zajedno s Cordeirom ići u Brazil gdje će boraviti dva tjedna kako bi se prilagodio klimi. Tamo će trenirati u Rio's Nova Uniao akademiji pod vodstvom Andrea Pederneirasa.

 

U svoju domovinu Rua dolazi 13. kolovoza zajedno sa trenerom i hrvačkim trenerom Renatom Sobralom, koji je bio prvi borac koji je porazio Ruu a sada je u njgovom kutu.

 

-          Odlučili smo finalne pripreme odraditi u Riju, i zaista želim biti u Pederneirasovoj dvorani. Uvijek tražimo dobre vibracije, te sam siguran da će nam Nova Uniao, jedan od najvećih centara MMA, biti odlično mjesto za to. – rekao je Cordeiro za Sherdog.

2859
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Mauricio Rua
Komentari
# 1 Dana 27.07.2011 - 18:27 ninja ... je rekao/la:
car,pbjedit će
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije