Autor: Admin
Datum objave: 02.06.2013
Komentari:
0,00


MAVROVIĆ SVE DALJE OD RINGA

Dao intervju za Večernji

Poznati hrvatski boksač sve je dalje od ringa, u intervjuu koji je dao za Večernji kaže da postoji tek 20% šanse da se vrati...

 

Željko Mavrović i njegov nekadašnji promotor Wilfried Sauerland prije više od dva mjeseca započeli su razgovore oko njegova povratka u boksački ring. Njemački biznismen vodio je karijeru hrvatskog teškaša od prvog profesionalnog meča 1993. do posljednjeg protiv Lennoxa Lewisa u rujnu 1998. godine i logično je da se Mavrović odlučio prvo pokucati na njegova vrata.

 

U međuvremenu Željko se ozlijedio, slomio je rebro zbog čega je morao odgoditi povratak. Danas je pod velikim upitnikom da li nastaviti tamo gdje je stao ili odustati.

 

 

 

Da za vrijeme spariranja u Njemačkoj, gdje se išao pokazati potencijalnom promotoru, nije slomio rebro, prva njegova borba nakon 14,5-godišnje stanke vjerojatno bi već bila organizirana.

 

„Da ne okolišam, u treningu jesam, ali nemam posebnih namjera. Na psihofizičkom planu pojavile su se neke moje stare aveti koje očito isplivaju u zahtjevnim situacijama. Da nije bilo ozljede, prvi meč bi se već dogodio, a ako to ne bi bio Ličina, bio bi netko drugi.“ – rekao je Mavrović za Večernji.

 

Pa još prije dva mjeseca izgledao je kao da je ponovo spreman za rušenje svega pred sobom.

 

„Nisam se štedio i ušao sam u dobru formu zahvaljujući treneru Vladi Božiću. Imao sam pripremnih rundi možda i više nego za ijedan meč u karijeri, no kada sam počeo tražiti način da isplivam, među promotorima i menadžerima nije bilo velikog interesa. No, kada gledam realno, to je sasvim očekivano. Zahvalan sam na svoj potpori i radoznalosti medijima. Trenutačno otklanjam spomenute aveti, no vrlo je mala mogućnost da se nešto natjecateljski dogodi. Prije dva mjeseca gotovo sam bio u ringu, a danas sam ponovo tek na startnoj poziciji.“

 

1968
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Željko Mavrović
Komentari
# 3 Dana 03.06.2013 - 21:27 funcut ... je rekao/la:
Željko ti si kralj.Šibenik je uz tebe
 
# 2 Dana 03.06.2013 - 01:36 darko vrataric ... je rekao/la:
Pojedincima bi dao lekciju o boksu(mnogima), ali ipak godine i duge godine daleko od ringa cine svoje!
 
# 1 Dana 02.06.2013 - 14:30 majstor ... je rekao/la:
Sretno Željko legendo .
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije