Autor: Admin
Datum objave: 19.09.2011
Komentari:
0,00


MAYWEATHER JR. NOKAUTIRAO ORTIZA

Kontroverzna pobjeda 42-godišnjaka

Pobjedom se u ring vratio 34-godišnji američki profesionalni boksač Floyd Mayweather jr. u Las Vegasu je sunarodnjaku meksičkog porijekla Victoru Ortizu preoteo naslov svjetskog prvaka u velter-kategoriji po WBC-ovoj verziji.

 

Nokautirao je dotad aktualnoga svjetskog prva i deset godina mlađeg boksača 34-godišnji Mayweather u četvrtoj rundi borbe nakon niza nevjerojatnih događaja.

 

Sve je počeo Ortizovim napadom na boksača koji je boksao prvi meč nakon 16-mjesečne pauze. Stisnuo je Mayweathera Ortiz u kut i žestoko ga počeo udarati. Kako su ušli u klinč, Ortiz je Mayweathera, koji ga je pokušao zadržati hvatanjem, udario glavom. Sudac u ringu Joe Cortez to je primijetio, odmah zaustavio borbu i kaznio Ortiza kaznenim poenom.

 

 

 

Kažnjeni boksač potom se krenuo ispričati, pitanje je da li iskreno, te u sredini ringa zagrlio i poljubio Mayweathera u lijevi obraz dok sudac još uvijek nije dao znak za nastavak borbe. Čim se malo odmaknuo, Mayweather je kombinacijom lijevog krošea i desnog direkta poslao suparnika na pod živo potom proslavivši svoj ubojiti par udaraca.

 

Očigledno je da sudac nije dao znak za nastavak borbe, kao i da je Ortiz udarce dočekao spuštenih ruku. Nakon prvog, nedovoljno preciznog udarca, Ortiz je začuđeno gledao suca pogledom prostestirajući zbog udarca. U tom je stanju dočekao drugi, precizniji i jači udarac, od kojeg se nije uspio podići s tla nakon deset sekundi odbrojavanja.

 

Kontroverzna pobjeda nekad velikog šampiona, koji je tijekom spomenute pauze imao ozbiljnih problema sa zakonom, bila je 42. u 42. njegovu profesionalnom meču, od čega 26. nokautom.

2610
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Floyd Mayweather
Komentari
# 3 Dana 21.09.2011 - 14:54 Bauk ... je rekao/la:
Xaxaxa uklonite i moj mamù vam jebèm!t
 
# 2 Dana 20.09.2011 - 17:00 roko ... je rekao/la:
Komentar uklonjen zbog uvredljivog sadrzaja.
 
# 1 Dana 20.09.2011 - 09:17 gojko ručević ... je rekao/la:
Komentar uklonjen zbog uvredljivog sadrzaja.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije