Autor: mi
Datum objave: 24.07.2019


Mayweather: Mrzite činjenicu da vas je crnac koji nije završio srednju školu nadmudrio. Cijela Pacquiaova karijera izgrađena je na mom imenu

Floyd Mayweather odgovorio je na stalne zahtjeve Mannyja Pacquiaoa za revanš.

'Money' je u najunosnijoj borbi svih vremena u svibnju 2015. pobijedio Filipinca jednoglasnom sudačkom odlukom.


Meč je razočarao ljubitelje boksa, a Pacquiao od tada traži revnaš i tvrdi da zbog ozljede ramena nije mogao biti u pravom izdanju.

42-godišnji umirovljeni Amerikanac po tom pitanju oglasio se nakon Pacquiaove pobjede protiv Keitha Thurmana kojom je još jednom postao svjetski prvak u velteru. Maywrather je uz ring u Vegasu promatrao borbu.


„Mislim da je ironično da svaki put kad se Pacquiaovo ime spomene u medijima moje ime se uvijek veže uz njega. Cijelo naslijeđe i karijera tog čovjeka izgrađena je na povezanosti s mojim imenom i vrijeme je da prestane koristiti moj brand, da se prestane očajnički držati za mene i navlačiti ljude. Neka njegovo ime ima svoju težinu. Godinama ste slušali: Floyd se boji Mannyja Pacquiaoa. Ali, smiješno je da kad je borba napokon završila svi su morali pojesti svoje riječi! Svi takozvani boksački stručnjaci, kritičari i ljubomorna 'američka baza fanova' su ili zanijemili ili se sakrili u rupe ili počeli tražiti svaki mogući razlog zbog kojeg moram Pacquiaou dati revanš. Ja mislim da ste vi svi uzrujani zato jer sam srušio rekord Rockyja Marciana i mrzite činjenicu da vas je crnac koji nije završio srednju školu nadmudrio, da sam uspio unatoč vrlo malim izgledima za uspjeh i umirovio se neporažen sačuvavši svoje zdravlje. Uspio sam to jednostavno donosivši pametne odluke i još pametnije investicije. Na kraju ja ću se uvijek smijati zadnji.”


Naravno, kad je o 'Moneyu' riječ morao se dodatno posvetiti i novcu. Pacquiao, koji ima ugovor s Premier Boxing Championsom Ala Haymona, je za borbu s Thurmanom zaradio 10 milijuna dolara, dok je Amerikanac plaćen 2.5 milijuna.


„Držimo se činjenica. Bob Arum više nije tvoj promotor stoga kad se radi o PBC-u i Mayweather Promotionsu ja sam glavni crnac ovdje. Na kraju, zarađujem više od tebe. Pobijedio sam te, a onda sam potpisao ugovor s tobom. Bio sam na tvom meču samo da te nadgledam. Tebe mog zaposlenika, kao što bi i svaki pravi ŠEF napravio. Zaradio si 10 milijuna dolara za 12 rundi, a ja sam zaradio 9 milijuna za manje od tri minute igre s dostavljačem pizze. Pobijedio sam te mentalno, fizički i financijski. Zapamti, ti se boriš zato jer moraš, ja se borim kad hoću.”
881
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Manny Pacquiao
Najpopularnije
Najnovije