Autor: mi
Datum objave: 20.01.2016


McGregor: Dos Anjos je klošarska verzija Alda

Conor McGregor do sada je prilično precizno pogađao u kojem će trenutku završiti svoje protivnike.

'Mistični Mac' još je jednom pogledao u kristalnu kuglu i saopćio proročanstvo o ishodu borbe za naslov prvaka u lakoj kategoriji protiv Rafaela Dos Anjosa.

"Vjerujem da ću obrisati pod s Rafaelom u prvoj minuti. On je sporija, traljavija verzija Josea Alda. On je klošarska verzija Alda. Ja apsolutno vjerujem u sve, ja vjerujem da ću obrisati pod s njim u prvoj minuti. Izaći ću iz borbe svjež i potpisati sljedeći ugovor za UFC 200 u novoj MGM Areni i demo ponovno" rekao je na press konferenciji u Las Vegasu.


RDA i McGregor bore se na UFC-u 197, 5. ožujka. Irac je za samo 13 sekundi nokautirao Alda i osvojio naslov u perolakoj kategoriji, a tri mjeseca poslije bori se za pojas u lakoj. 'The Notorious' pokušava postati prvi UFC-ov borac koji je istovremeno bio prvakom u dvije kategorije.


"Može on pričati o svojim pobjedama i porazima, ali na kraju dana već si iskusio tu tamu kad si ukočen od nokauta i iskusit ćeš to opet 5. ožujka".





Na pressici Dos Anjos je upitan o McGregorovom podizanju u kategoriju do 70 kilograma. Brazilac je odgovorio: "Loša ideja. Laka kategorija je druga priča. Mi smo veći."

Irac je kontrirao činjenicom da je dva i pol centimetra viši i ima deset centimetara veći raspon ruku.

"Ja sam ovdje veći. Zlostavljat ću ovog čovjeka u njegovoj kategoriji".

"Ti si ništa" odgovorio je Dos Anjos.

Prvak u perolakoj kategoriji još je rekao da se kod Brazilca osjeća napetost kad se sprema uputiti udarac, da je spor, ukočen i divlje baca udarce.

"Bit će to još jedan nokaut. Volio bih izbiti tu ružnoću iz njega i odvući ga u drugu ili treću rundu. Volio bih to učiniti. Ali osjećam da ću obrisati pod s njim u prvoj minuti."



Foto: Esther Lin


897
Kategorije: MMA
Tagovi: Rafael Dos Anjos, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije