Autor: mi
Datum objave: 24.08.2019


McGregor: Miočić me inspirira na povratak

Conor McGregor (21-4, 9-2 UFC) preko medija pokušava isprati negativnu sliku o sebi i planira povratak.

31-godišnji Irac nije se borio od listopada 2018. kada je izgubio submissionom u četvrtoj rundi od Khabiba Nurmagomedova u meču za naslov UFC-ovog prvaka u lakoj kategoriji.

 

Posljednju pobjedu ostvario je davno, u studenom 2016. kada je nokautom protiv Eddieja Alvareza postao prvak u dvije težinske kategorije.

Jedan od boraca koji ga inspiriraju na povratak je i Stipe Miočić


Američki Hrvat preokrenuo je meč protiv Daniela Cormiera i ponovno postao prvak u teškoj kategoriji.


"Pogledajte kako se Miočić vratio nakon poraza nokautom. Osvojio je naslov protiv čovjeka koji ga je nokautirao. Puno je takvih priča. Moj cilj je da moja bude veća od svih njih. Na to ciljam" izjavio je u intervjuu za ESPN.


"Čak i Urijah Faber, moj bivši suparnik/prijatelj. Vratio se sa 40 godina. Ova igra je daleko od završene za mene i vrlo sam uzbuđen. Samo sam naišao na malu prepreku na putu. Pokušavam naći balans i motivaciju. Tražim inspiraciju posvuda."


Najveći motiv mu je ipak povratak najvećeg rivala Natea Diaza koji je nakon 3 godine izbivanja pobijedio bivšeg prvaka Anthonyja Pettisa.


"Motiviralo me gledati Natea kako radi svoju stvar. Čak i sam pogled na njega je bio sjajan, bilo ga je uzbudljivo gledati kako radi svoje. Jedna stvar koju bih izdvojio je kad je rekao nakon borbe: Mi smo vojska Nicka Diaza. Iskazao je poštovanje svom bratu. Nadam se da je njegov brat dobro. Nadam se da je Nick dobro. On je pravi vojnik u ovoj igri i Nate mu je odmah iskazao poštovanje. Zato fanovi vole Natea. Zato ja volim i poštujem Natea."


"Čak i sa svojim različitim vrstama kanabisa i njegov poslovni pothvat me inspirira zato jer je u poziciji da napravi ono što sam ja napravio, Nadam se da ću to vidjeti."


Foto: Ed Mulholland


1171
Kategorije: MMA
Tagovi: Stipe Miočić, Nate Diaz, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije