Autor: mi
Datum objave: 13.01.2016


McGregor: RDA je izdajnik; RDA: Što očekivati od čovjeka koji je kopirao svoj izgled i tetovaže od modela

Conoru McGregoru trebalo je malo vremena nakon službene objave borbe da počne novi verbalni napad na Rafaela Dos Anjosa.

Meč između prvaka u perolakoj i lakoj kategoriji potvrđen je za 5. ožujka na UFC-u 197, a Irac je preko društvenih mreža prozvao Brazilca izdajnikom i obećao da će ga skratiti za glavu.


"G. McGregor želi zahvaliti fanovima i medijima na njihovom strpljenju. G. McGregor je bio zauzet brojanjem love od zadnje borbe. Ovo gaženje odluičio je posvetiti lojalnim ljudima Brazila i svim fanovima diljem svijeta koji su ostali vjerni svojim korijenima i lojalni svojoj zemlji. G. McGregor kaže da je Rafael izdajnik svog naroda i skratit će za glavu 'američkog gringa' Rafaela Dos Anjosa u ime La Brasilije" stoji na njegovoj službenoj Facebook stranici.


Dos Anjos je rođen i odrastao u Brazilu, ali trenutno živi i trenira u Kings MMA-u u Huntington Beachu. Iz njegovog tima brzo su odgovorili: "Conor mora biti puno kretaivniji od ovoga ako misli ući Rafaelu u glavu... Ali to je vjerojatno najviše kreativnosti što možemo očekivati od čovjeka koji je kopirao svoj izgled i tetovaže od modela, a osobnost od boksača. Opustite se dečki, sve je to samo zabava."

Imidž Conora McGregora je gotovo identičan onom kanadskog modela Josha Marija Johna.



1162
Kategorije: MMA
Tagovi: Rafael Dos Anjos, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije