Autor: mi
Datum objave: 23.10.2019


McGregor: UFC mi ne želi dati borbu

Conor McGregor održao je press konferenciju u glavnom gradu Ukrajine.

Na konferenciji u Kijevukoju je organizirala internetska stranica za klađenje Parimatch bivši UFC-ov prvak je rekao da mu vodstvo najmoćnije svjetske MMA promocije ne želi dati borbu.


31-godišnji Irac nije se borio od listopada prošle godine kada je izgubio od Khabiba Nurmagomedova i to mu je jedina MMA borba od studenog 2016. Tražio je već nekoliko mečeva, posljednji protiv Frankieja Edgara, ali je Dana White odbio tu ideju.


Moguće je da UFC drži McGregora podalje od oktagona dok se ne riješi situacija s dva slučaja seksualnog napada, od kojih je jedno silovanje, u kojima je borac navodno sudjelovao.


“Smiješno je, ali ja se sada želim samo natjecati. Pokušao sam dogovoriti borbu za priredbu 14. prosinca, ali iz nekog razloga oni me zadržavaju. Ja im šaljem datume. Govorim da bih se borio tada, tog datuma, ovog datuma, odabrali smo i protivnike i sve, ali oni mi iz nekog razloga otežavaju” izjavio je ‘Notorious’.

“Doveden sam u situaciju da pokušavam organizirati neku humanitarnu priredbu u prosincu. Već sam to radio u svom rodnom gradu, ali to je bio amaterski boksački meč u mom starom klubu, Crumlin Boxing Clubu. Sada to želim u MMA-u. Napraviti priredbu, pronaći protivnika, s nula zarade. Nije me briga za zaradu. Želim se vratiti. Samo se želim natjecati. Želim se pokazati u najboljem izdanju i nastaviti se uspinjati. Tako da gledamo da tu humanitarnu priredbu organiziramo u prosincu.”


“Čak sam ponudio da ću zaradu od borbe s Frankiejem Edgarom donirati u humanitarne svrhe. Oni su rekli da nećemo dovoljno zaraditi borbom s Frankiejem, a ja sam im rekao da ne brinu, neka moju zaradu daju u dobrotvorne svrhe. Ali, iz nekog razloga sve je postalo teško.”


Ipak najavljuje da bi uskoro moglo biti pomaka.

“Vrlo blizu smo tome da najavimo iduću borbu. Ne još u ovom trenutku, ali tijekom ovog putovanja bi ju trebali najaviti i to nam je cilj.”


McGregor nastavlja svoju turneju u Rusiji.



828
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije