Autor: Admin
Datum objave: 17.08.2011
Komentari:
0,00


MEĐUNARODNA LJETNA ŠKOLA U PAKOŠTANIMA

Učesnike posjetili predsjednik i dopredsjednik HHS-a

Predsjednik i dopredsjednik HHS-a posjetili učesnike međunarodne ljetne škole u Pakoštanima...

 

Kao što je planirano i ranije objavljeno, u Pakoštanima kraj Zadra, u organizaciji hrvačkog športskog kluba Podravka iz Koprivnice a pod stručnim pokroviteljstvom Hrvatskog hrvačkog saveza i ove godine u periodu od 13. – 21. 08. 2011. godine održava se međunarodna Ljetna škola hrvanja za uzraste kadeta, ali i mlađih juniora (rođenih 1992. do 1996.).

 

60-tak mladih hrvača iz Hrvatske i Mađarske jučer je stiglo u Pakoštane i počelo svakodnevne treninge koji se održavaju pod budnim okom domaćih hrvačkih stručnjaka i trenera, između ostalih i izbornika hrvatske hrvačke reprezentacije dr.sc. Maria Baića i prof. Čede Cvetkovića s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu,  trenera juniorske reprezentacije Tomislava Vukelića, te klupskih trenera iz Podravke, Vindije i Sesveta.

 

Polaznike ljetne škole su posjetili Predsjednik HHS-a g. Vladimir Bregović kao  i dopredsjednik HHS-a g. Alen Runac, koji su se na licu mjesta mogli uvjeriti u odlične uvjete za trening i kvalitetan smještaj svih polaznika, pa se nadamo da će i ove godine Ljetna škola biti uspješna kao i prošlih godina.

2162
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije