Autor: Admin
Datum objave: 10.01.2013
Komentari:
0,00


MEĐUNARODNE LICENCE ZA TAEKWONDO NATJECANJA

Global Athlete Licence

Svjetska taekwondo federacija (WTF) donijela je odluku u 2012. godini o pokretanju licenciranja sudionika međunarodnih taekwondo aktivnosti...

 

Licencirati će se sudionici natjecanja koja su u nadležnosti Svjetske taekwondo federacije (svjetska prvenstva, svjetski kupovi), te kontinentalnih federacija, članica WTF-a. Međunarodne licence će obuhvaćati ne samo sportaše već i sportske djelatnike (trenere i sportske dužnosnike) koji će aktivno sudjelovati u međunarodnim programima.

 

GAL će biti obavezan od 2013. godine ne samo za međunarodna natjecanja u organizaciji Svjetske ili kontinentalnih federacija (svjetska prvenstva, svjetski kupovi, europska prvenstva, europski kupovi i dr.) već i za međunarodne turnire koji nose G ili A klasu.

 

Obzirom da zahtjev za GAL licencom mogu podnijeti isključivo matični Savezi WTF-a (Hrvatski taekwondo savez), klubovi (članice HTS-a) će podnositi zahtjev Savezu za licenciranjem svojih članova za koje žele realizirati nastup na međunarodnim natjecanjima naprijed spomenutih klasa (G ili A). Nakon što klub podnese zahtjev Savezu za izradu GAL licenci Savez će mu poslati zahtjev za instalaciju aplikacije potrebne za pokretanje procesa licenciranja međunarodnih licenci sa uputama kako koristiti aplikaciju i na koji način unijeti potrebne dokumente.

 

Kako bi pravovremeno omogućili da se licence zatraže i izrade zahtjev za izradu licenci potrebno je dostaviti u Savez putem maila najranije 35 dana prije održavanja natjecanja.

 

Licence moraju imati svi sportaši (kadeti, juniori, seniori) te treneri koji će ih pratiti na međunarodnim natjecanjima. Licence se mogu zatražiti i za sportske djelatnike kluba (predsjednik, tajnik, itd.) ukoliko odgovorne osobe klubova smatraju da je poželjno. Trošak jedne licence je 30,00 USD uvečano za trošak poštarine.

1971
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije