Autor: Admin
Datum objave: 13.03.2013
Komentari:
0,00


MEMORIJALNI TURNIR JOSIP JOVIĆ

Memorijalni taekwondo turnir u Imotskom

7. Memorijalni turnir Josip Jović biti će održan 16. ožujka 2013. godine u dvorani srednjoškolskog centra u Imotskom.

                                                                       

Dana 16. ožujka 2013. god. u Imotskom, u sportskoj dvorani srednjoškolskog centra « Dr. Mate Ujević», održati će se VII. Memorijalni Taekwondo turnir pod nazivom «Memorijal Josip Jović», kojeg svake godine u čast hrvatskom redarstveniku i domoljubu organizira TKD Imotski, na kojem se očekuje oko 350 natjecatelja iz svih hrvatskih klubova, hrvatskih klubova iz BiH, a zadnjih godina dolaze nam i dragi gosti iz Slovenije. Turnir se održava pod pokroviteljstvom MUP-a RH i Grada Imotskog.

 

Kao i svake godine turnir je uvršten u službeni kalendar Hrvatskog Taekwondo te saveza. Sportske borbe bit će u kategorijama mlađih kadeta, kadeta i juniora a težinske kategorije su prema pravilniku HTS-a. Borbe će se održavati na tri borilišta uz korištenje „Dae do“ elektronske opreme.

 

„Veselimo se natjecanju i brojnoj konkurenciji, što znači da ćemo imati priliku gledati nekolicinu hrvatskih reprezentativaca u našem gradu.“ .- kažu iz TKD Imotski.

 

Osim sportske borbe ove godine održati će se i natjecanje u novoj neslužbenoj dječjoj disciplini „KICK“ (paralelni) na principu istovremenog udaranja vreće dvojice natjecatelja , i to u kategoriji mlađih kadeta.

 

Sam početak turnira je u 9:00 sati a završava u kasnim popodnevnim satima.Klub očekuje podršku i posjetu lokalne zajednice te smatraju da njihov projekt po svom značenju ima nacionalni karakter u sportskom, društvenom i povijesnom smislu.

 

Na prošlogodišnjem memorijalu Josip Jović u sveukupnom poretku klubova prvi je bio Marjan (Split), drugi Imotski a treći Neryo (Split).

1596
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije