Autor: mi
Datum objave: 29.08.2015


Mendes: Samo sam osnažio tvrdnje idiota koji misle da je Conor najbolji na svijetu

Chad Mendes sljedeću borbu ima 11. prosinca protiv bivšeg prvaka u lakoj kategoriji Frankieja Edgara.

Dan poslije Jose Aldo borit će se u meču za ujedinjenje naslova u perolakoj kategoriji protiv Conora McGregora.

Mendes se jedini borio i s Brazilcem i Ircem i dominirao je borbom protiv MGregora dok nije ostao bez snage.

'Money' je gostovao u podcastu Teama Alpha Male i ovako je odgovorio na pitanje što bi se dogodilo da je imao 6 mjeseci priprema za borbu s 'Notoriousom':

"Sjećate se da sam bio na njemu i da sam mu otvorio oko laktom. To bi se događalo svih 5 rundi. Umorio sam se. Ja sam uvijek u dobroj formi za normalnog čovjeka, ali ne možete se u dva tjedna spremiti za borbu na 5 rundi na vrhunskom nivou. Naravno da sam rekao da sam u odličnoj formi. Pa, neću reći da sam potpuno izvan forme, Conor bi to jedva dočekao. Ali zapravo prije te borbe bio sam u lovu, rješavao stvari za svoju novu emisiju o lovu, putovao i iznenada dobio poziv. Nisam htio propustiti priliku."


"Ja sam se borio sa svojom kondicijom, ali u drugoj rundi, nakon što sam ga par puta pogodio laktom osjetio sam da preživljava, počeo je odustajati. Ja sam kao zadnji glupan pokušavao vršiti pritisak, proći gard i ići na submission što mu je dozvolilo da se vrati na noge. Ponovno sam išao na pokušaj rušenja i sve to. Kad ste izvan forme i hrvate, to vam najviše oduzme snagu i poslije toga sam bio gotov. Loše je biti u borbi u takvom stanju. Posebno loše protiv takvog tipa jer sam samo osnažio tvrdnje idiota koji misle da je Conor najbolji na svijetu. Nije, ja sam bio na 25 posto. S ulice sam došao na borbu za svjetski naslov i prebijao tipa sve dok se nisam umorio. On to zna, ja to znam, svi to znaju. Kad sam u formi ubio bih ga. Vjerujem da u ovoj kategoriji postoji više boraca koji bi ga pobijedili i prije nego ja dobijem revanš. Mislim da je Guida savršen primjer. Guida je tip borca koji bi ga pobijedio 10 puta u 10 borbi jer on ima sposobnost kretati se i izbjegavati udarce, srušiti ga i ostati na njemu. Conor voli ostati uspravan, razmetati se potezima i izgledati dobro, ali nema apsolutno ništa kad je na leđima. Mislim da bi ga Nik Lentz pobijedio. Svatko tko ima kondicije i sposobnosti da ga sruši će ga pobijediti. Protiv mene dobio je najveći rođendanski poklon u životu."


"Osjetio sam Alda na sebi i on odlično kontrolira poziciju, zna što radi. Conor s leđa ne zna ništa."

"Mislim da će ga Aldo pobijediti. Osjetio sam udarce nogom od obojice. Aldova snaga i brzina je 10 puta veće od Conorove. Conor odlično drži distancu što bi moglo Aldu zadavati probleme, ali on kad se umori izdrži i ide dalje. U bliskoj borbi vraški snažno udara. Kad sam ušao Conoru dobivao sam izmjene. Mislim da je Aldo u bliskoj borbi brz kao i ja i ima snagu. Conor može primiti udarac, tako da mislim da ta borba neće završiti rano. Aldo je prebrz i prejak. On ga može srušiti i mlatiti pet rundi."





1098
Kategorije: MMA
Tagovi: Jose Aldo, Chad Mendes, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije