Autor: mi
Datum objave: 15.02.2020


Mike Tyson: Prije nisam shvaćao koliko je Tyson Fury dobar boksač

Mike Tyson ispričao je kako je postao fan ‘Kralja Cigana’.

“U prvoj borbi s Wilderom sam se nadao da će Tyson Fury pobijediti. Uvijek navijam za njega jer je nazvan po meni o mislim da je to i prirodno” ozjavio je ‘Iron Mike’ za BT Sport


“Tyson se dobro nosio s njim, dobro boksao. Nisam znao da je Tyson Fury tako dobar boksač. To je zato jer je visok i nezgrapan i ne biste pomislili da netko tko tako izgleda može biti dobar boksač.”

“Ne izgleda vam da se dobro kreće, ali to je zato jer djeluje nezgrapno, ali zaista se dobro kreće.”

“Prije nisam shvaćao Tysona Furyja. Gledao sam ga kako pobjeđuje pristojne borce i pitao sam se jesu li ti borci već potpuno istrošeni ili je li meč namješten. U čemu je problem? Ne izgleda kao da bi trebao pobjeđivati te tipove, ali ih pobjeđuje i smije im se pri tome u lice i izgleda komično. Postao sam fan.”


Fury je u prvom meču s Deontayom Wilderom dva puta završavao u nokdaunu. Posebno brutalan je bio onaj u 12. rundi kada je izgledalo da je Britanac gotov.

“Apsolutno sam navijao za Furyja u zadnjoj rundi. Ne znam kako bih to opisao… Bilo je kao iz bajke. Filmski  Pao je i ustao se. Izgledalo je nemoguće. Izgledalo je kao da je gotov, ali se ustao. Mislio sam da je u neku ruku klaun. Ali, to je jednostavno njegov način borbe i njegov duh, ne mogu mu zamjeriti zbog toga. Očarao je mnoge ljude tada kada se digao.”


Najmlađi svjetski prvak u povijesti teške kategorije misli da bi Furyjeva odlučnost mogla biti ključ u revanšu idućeg vikenda.

“Nije gotovo dok je gotovo. Nije me briga kako jako možete udariti ili kako ste jak udarač, teško je pobijediti nekoga tko ne želi odustati.”

Fury je gostovao i u podcastu kod Mikea.

“Vrlo je simpatičan, čini se kao stvarno draga osoba. “



2804
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Mike Tyson
Najpopularnije
Najnovije