Autor: Admin
Datum objave: 18.09.2013
Komentari:
4,67


MIKE TYSON SE TREBAO BORITI S CROCOP-om

Imao dogovor s PRIDE-om

Pride je mnoge zamisli i dogovore držao pod stolom, tako je isplivao dogovor Mike Tysona koji se trebao boriti s CroCopom..

Pride i K-1 su imali vrlo značajan plan s poznatim svjetskim boksačem Mikeom Tysonom. Naime, da je PRIDE preživio ili poživio Tyson je trebao sudjelovati u World Touru u Prideovoj organizaciji.

U njihovoj tranziciji na američko tržište, Tyson je bio primarni cilj, jer jednostavna vijest da Pride dolazi u Sjedinjene države prema mišljenju njihovih menadžera nije bila dovoljna. Trebalo im je veliko ime. Tyson bi tu uskočio kao njihova superzvijezda, veliko ime koje bi predstavljalo njihovu organizaciju.

Tyson je bio veliki MMA fan još od samih početaka, čak je i nosio Vitor Belfortovu majicu na primanju kod medija.


U početku je DSE imao problema s kontaktom Tysona zbog sumnje da žele kapitalizirati Tysonovo ime, ali su uspjeli zbog PRIDE branda i velikog nastupa na SAD tržištu. Njihov prvi sastanak se održao 2006. godine u Kini.

Predstavljajući Tysonu World Tour Sakakibara je imao zamisli da se Tyson bori u Prideu po pravilima boksa sa Mirkom Filipovićem a zatim Fedorom Emelianenkom. Borbe bi se održale u Kini, Rusiji i još negdje u Europi, a kasnije i u Japanu. Kina je bila primarni cilj održavanja ovakvih evenata zbog velike populacije, gdje bi Pride doživio veliki uspjeh.

Iako je Tyson bio jako zainteresiran za ovakvo nešto, na kraju je odbio sve mogućnosti.
4095
Kategorije: Zanimljivosti
Tagovi: Mirko Filipović, Zanimljivosti, Mike Tyson
Komentari
# 1 Dana 19.09.2013 - 13:31 mko ... je rekao/la:
Tajson je pokazivao veliko poštovanje prema Mirku, Fjodoru i ostalim Pride borcima, i uvjek je u svojim intervjuima to naglašavao
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije