Autor: mi
Datum objave: 17.04.2019


Miller nastavlja s pripremama za Joshuu unatoč padu na doping testu

Jarrell Miller nastavlja s treninzima za borbu s Anthonyjem Joshuom unatoč padu na doping testu.

30-godišnji Amerikanac trebao se 1. lipnja u njujorškom Madison Square Gardenu boriti s WBA, WBO, IBF i IBO prvakom, ali to je sve došlo pod znak pitanja nakon što je pao na doping testu.

ESPN je objavio da je bio pozitivan na endurobol, zabranjenu supstancu koja pomaže topljenju masnog tkiva, ubrzava oporavak dok istovremeno poboljšava izdržljivost.

Ovo mu je drugi pad na doping testu.

Nakon revanša protiv Mirka Filipovića na Gloryju u Los Angelesu 2014. bio je suspendiran na 9 mjeseci jer je bio pozitivan na stimulans metilheksanamin. 

Osim prilike da postane svjetski prvak u teškoj kategoriji ova borba bi mu donijela i daleko najveću zaradu u karijeri.

Millera najvjerojatnije čeka saslušanje pred Sportskom komisijom New Yorka koja će odlučiti hoće li mu dozvoliti nastup.


Joshuin promotor Eddie Hearn objavio je da AJ nastavlja s pripremama i da će se u svakom slučaju boriti 1. lipnja u 'Velikoj Jabuci'.

Iz Millerovog kampa stigla je obavijest da američki boksač ne prekida rad.

"U procesu smo prikupljanja više informacija o nalazima VADA-ina testa i uskoro ćemo imati više toga za reći. U međuvremenu Jarrell nastavlja s treninzima za borbu s Joshuom 1. lipnja" objavio je Salita Promotions.


Tijekom promotivne turneje Miller je optužio Joshuu za korištenje dopinga.


"Ja sam u antidopinškom protokolu koji zna moje kretanje iz sata u sat i mogu ušetati u bilo kojem trenutku. Dijelom sam toga od 2012. i plaćam 40 000 funti po borbi da bi me VADA testirala dvaput tjedno" izjavio je Joshua.


639
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua, Jarrell Miller, doping
Najpopularnije
Najnovije