Autor: mi
Datum objave: 20.04.2019


Miller pozitivan i na treću zabranjenu supstancu na trećem doping testu

Pomalo nevjerojatno zvuči vijest da je Jarrell Miller bio pozitivan i na treću zabranjenu supstancu na trećem doping testu za meč s Anthonyjem Joshum.

Nakon što je jučer objavljeno da je na drugom doping testu bio pozitivan na hormon rasta, samo par sati kasnije izašla je informacija da je na trećem testu bio pozitivan na krvni doping EPO.

 

Nakon što je u srijedu objavljeno da je bio poziitvan na endurobol, 30-godišnji Amerikanac je negirao krivicu i tvrdio da će osporiti odluku Sportske komisije New Yorka koja mu je zabranila nastup.


Kada je uvidio da više nema gdje 'Big Baby' se obratio javnosti preko Instagrama i priznao krivicu.


"Ovdje vaš dečko 'Big Baby'. Mnogo toga se može reći u ovom trenutku, ali prijeći ću na stvar. Zabrljao sam. Zabrljao sam, donio sam lošu odluku. Bilo je puno načina za nositi se sa ovom situacijom, a ja sam to odradio pogrešno. I plaćam cijenu zbog toga. Propustio sam svoju veliku priliku i patim iznutra. Srce mi krvari, ali ispravit ću to i vratit ću se bolji. Ovo iskustvo me učinilo skromnijim i sada shvaćam kako trebam rješavati neke stvari. Ostat ću na tome. Volim vas i cijenim vašu podršku. Mi kao borci prolazimo kroz puno toga i ne želim nas dovesti na loš glas. Vrijeme je da učinim ispravnu stvar".



577
Kategorije: Boks
Tagovi: Jarrell Miller, doping
Najpopularnije
Najnovije