Autor: mi
Datum objave: 18.04.2019


Miller: Šokiran sam. Ja sam ratnik, meni ne treba doping

Iako mu je ovo drugi pad na doping testu u karijeri Jarrell Miller tvrdi da nikad nije uzimao nedozvoljena sredstva.

30-godišnji Amerikanac prvi put je bio pozitivan nakon borbe s Mirkom Filipovićem u Gloryju 2014., a drugi put jučer uoči borbe s Anthonyjem Joshuom planirane za 1. lipnja.

Njujorška sportska komisija uskratila mu je dozvolu za nastup i WBA, WBO, IBF i IBO prvak u teškoj kategoriji traži novog protivnika.


"Želim zahvaliti svim svojim navijačima koji su stali uz mene, posebno tijekom ovih teških trenutaka. Nisam pratio društvene mreže ni ostale medije kako bih kanalizirao svoju energiju kroz naporni rad bez smetnji" objavio je neporaženi teškaš.


"Potpuno san slomljen saznanjem da mi je država NY oduzela boksačku licenciju i energično ću se boriti protiv te odluke. Nikad nisam svjesno uzeo bilo kakvo zabranjeno sredstvo i bio sam totalno šokiran kad sam čuo vijesti."


"Moj tim i ja se zalažemo za integritet, pristojnost i iskrenost i zajedno ćemo se boriti protiv ovoga svim sredstvima! Ovo je bio doborovoljni test na koji sam rado pristao i došao je samo tjedan dana nakon još jednog doborovoljnog testa koji je bio potpuno čist. Odbijam leći i dozvoliti im da mi oduzmu snove kad u svom srcu znam da nisam ništa učinio."


"15 godina napornog rada. Ja sam ratnik... Ne trebaju mi zabranjene supstance. Zapamtite, ne vjerujte svemu što čujete i vidite. Činjenice će prevladati i ja ću biti oslobođen. Nemam što skrivati i istina će se pokazati."

'Big Baby' je bio pozitivan na endurobol, zabranjenu supstancu koja pomaže topljenju masnog tkiva, ubrzava oporavak dok istovremeno poboljšava izdržljivost

518
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua, Jarrell Miller
Najpopularnije
Najnovije