Autor: Admin
Datum objave: 26.03.2013
Komentari:
0,00


MINISTAR ČESTITAO ŽUGAJU

Na osvojenoj brončanoj medalji

Ministar obrane Ante Kotromanović uputio je u ponedjeljak 25. ožujka 2013. čestitku pripadniku Oružanih snaga RH - Nenadu Žugaju na osvojenoj brončanoj medalji na Europskom prvenstvu u hrvanju, održanom od 20. do 25. ožujka 2013. u Tbilisiju, Gruzija.

 

Podsjećamo, u kategoriji do 84 kg brončanu medalju osvojio je i Nenad, koji je na putu do medalje pobjeđivao redom Slovaka Hencza, zatim odličnog turskog hrvača Cebija, zatim u 1/4f Ukrajinca Beleniuka, da bi u 1/2f  Nenad pokleknuo protiv Rusa Mishina, koji je kasnije u finalu bio bolji od Gruzijca Gegeshidzea i time postao prvak Europe po peti puta.

 

U borbi za broncu Nenad je svladao Azerbejdžanca Tamashebija i time na najbolji mogući način završio uspješan nastup naše reprezentacije na ovom Prvenstvu.

 

"Poštovani Nenade, u ime svih pripadnika Oružanih snaga RH, djelatnika Ministarstva obrane i svoje osobno, čestitam ti na još jednom velikom uspjehu - osvojenoj brončanoj  medalji na Europskom prvenstvu u hrvanju u Gruziji. Ovaj rezultat je tim veći obzirom da je njime nastavljen niz dosadašnjih velikih uspjeha na svjetskim i europskim prvenstvima kojima pružaš izvrstan primjer mlađim naraštajima da se ustrajnim i predanim radom, požrtvovnošću i optimizmom mogu postići i najveći dometi

 

Ponosni smo da je pripadnik velike obitelji Oružanih snaga RH  postigao ovaj sjajan uspjeh te na veličanstven način još jednom prezentirao Hrvatsku i hrvatski sport.“ , stoji u čestitci ministra obrane Kotromanovića.

 

Nenad Žugaj pripadnik je Oružanih snaga RH od 2008. godine, višestruki je prvak Hrvatske i vlasnik brončane medalje sa Svjetskog vojnog prvenstva (2008.), zlatne medalje s Mediteranskih igara (2009.) te brončane medalje sa Svjetskog seniorskog prvenstva (2010.).

1402
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije