Autor: mi
Datum objave: 23.06.2018


Miočić: Borit ću se s Brockom, ali ne odmah. Moram uživati sa svojim djetetom

Već neko vrijeme priča se o sigurnom povratku Brocka Lesnara u UFC.

Iako je 40-godišnji Amerikanac pao na doping testu za posljednju borbu protiv Marka Hunta  u srpnju 2016. kada je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom, UFC planira jednoj od najvećih zvijezda u svojoj povijesti domah dati priliku da još jednom postane prvak u teškoj kategoriji.


Aktualnog prvaka Stipu Miočiča 7. srpnja u Las Vegasu čeka četvrta obrana naslova protiv prvaka u poluteškoj kategoriji Daniela Cormiera.

"Iskreno i ja sam čuo o tome. Pričali su o tome na press konferenciji. Kao što rekoh, zanima me samo srpanj, a o ostalome ću brinuti nakon toga. Onda ću misliti o rođenju svoje kćeri" rekao je Miočić za Submission Radio.

Ako i nakon DC-a zadrži pojas, 'Vatrogasac' kaže da ne bi imao ništa protiv borbe s kečerskom zvijezdom i bivšim prvakom, ali ne odmah.

"Vjerojatno se ne bih odmah borio s Brockom. Nakon rođenja kćeri planiram uzeti odmor. Mislim, takav je plan. Moram uživati sa svojim djetetom."

Miočić ne potcjenjuje bivšeg prvaka koji je ušao u peto desetljeće života.

"Svatko je čvrst, to nije bitno. Svatko može pobijediti ovisno o trenutku. Ovo je borba. Iskreno, ne zanima me što se događa okolo u ovom trenutku. Fokusiran sam na 7. srpnja. Dobro za Brocka, dobro za Curtisa Blaydesa, želim im sve najbolje, ali u ovom trenutku razmišljam samo o DC-u."



Foto: Esther Lin

1111
Kategorije: MMA
Tagovi: Brock Lesnar, Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije