Autor: mi
Datum objave: 24.01.2020


Miočić: Dana govori puno stvari koje nisu istinite. Možda u idućem meču ponovno održim predavanje Ngannouu

Stipe Miočić sprema se za povratak na borilište.

UFC-ov prvak oporavio se od zahvata na mrežnici, a ozljedu oka je zadobio u revanšu s Danielom Cormierom prošlog kolovoza kada je nokautom u četvrtoj rundi po drugi put postao prvak u teškoj kategoriji.

“Bolje je. Puno bolje. Zaraslo je. Ne žurim se jer imam 37 godina. Ne želim ga ponovno ozlijediti. Želim vidjeti na oba oka kad budem stariji. Volim se boriti, ali zdravlje je važnije” izjavio je ‘Firefighter’ na dodjeli nagrada za najboljeg sportaša Clevelanda.



UFC-ov predsjednik Dana White najavio je da će se Miočić u sljedećem meču po treći put boriti s Cormierom. Američki Hrvat ne zna kada bi to moglo biti, a nije ni siguran da će mu DC biti idući protivnik.

“To on kaže. On govori puno stvari koje nisu istinite.”

“U ovom trenutku ne mogu reći kada će se to dogoditi. Tek sam se oporavio i neću se žuriti. Vidjet ćemo što će se dogoditi.”

- Je li moguće da idući meč bude druga borba s Francisom Ngannouom?

“Moguće je, tko zna. Iskreno nije me briga, borit ću se s kim budu željeli. Održat ću ponovno predavanje Ngannouu.”

Miočić je pobijedio Ngannoua u siječnju 2018. uvjerljivom sudačkom odlukom nakon 5 rundi. 33-godišnji francusko-kamerunski borac sljedeći meč ima zakazan 28. ožujka protiv neporaženog Jairzinha Rozenstruika koji dolazi nakon što je u prosincu 4 sekunde prije kraja 5. runde nokautirao Alistaira Overeema.




3949
Kategorije: MMA
Tagovi: Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije